Pentuarkea

Meille kuuluu ihan hyvää. On eletty kivaa pentuarkea. Maisan pennut on hurjan reippaita ja iloisia koiran alkuja. Kaikille on koti ja ensimmäinen lähtee ensi viikolla. Hakkeri Jyväskylään, Hurmuri Poriin ja Huumori Helsinkiin. Toimivat valloittavat jälleen Suomea Kotiin jäävät Hihhuli ja Härveli, eli Lyyti ja Leena. Saahan nähdä mitä tuon Lyytikäisen kanssa tapahtuu. Pieni hattarapallo, mutta omaa tahtoa on niin paljon että jos se ei pärjää tässä laumassa niin sitten pitää katsoa tilannetta uudelleen. 

Pikku perkele, itse Lyyti “Toimiva Hihhuli”

Treenaamassa on käyty kerran pari viikkoon. En oo jaksanut tehdä mitään tokoon tai rallyyn viittaavaa, vaan on menty tukka putkella aksaa ja hoopersia. Tai koirat on. Mulla todettiin sen verran paha nivelrikko polvessa, että puukkoa pitäs antaa ja annetaankin, heti kun haittaa elämää vielä enemmän kuin nyt. Silti mä haaveilen, että ostaisin lisurin ja kävisin kisaamassa muutamat aksakisat. Jos koira irtoaa niin mun ei tartte Sais sitä kutinaa ja kisafiilistä edes jostain vaikka enemmän se taitaa mennä itsensänolaamisen puolelle

Mun treeniporukka, Kiira, Sode ja Kessu

Kaiken kaupan päälle odotellaan pikku Lilliä saapuvaksi Suomeen helmikuun alussa. Mun HAAVE suklaa-tan neidosta tulee toteen! Lilli on Meten pikkusisko, heillä on sama emä FSM Paloma. Isänä komea FSM Zenith joka on Maisan emän isä ja Muusan emän veli.

FSM Frida “Lilli”
FSM Zenith