Ryhmänäyttely Lahdessa

Hullunrohkea ajatus lähteä Toton ja Ainan kanssa suomalaiselle tuomarille näyteltäväksi. Maleja oli 25 kappaletta etukäteen ilmoitettu ja vielä kun mukana oli harjoitusarvostelija niin ajattelin pelin olla menetetty jo etukäteen. Yllättäen Toto osasi käyttäytyä lähes mallikkaasti vaikka ryhmäjuoksussa sitä alkoi nyppiä edessä ravaava toinen uros 🙄 Hengissä kuitenkin selvittiin molempien kanssa ja tyypit saivat sen mitä haettiin, eli H. Tuomarina Antti Nieminen.

Ennen kehää makoiltiin jaloissa rauhassa (Aina)

Välillä lattialla (Toto)

ja välillä sylissä (Toto)

Totosta tuomari sanoi seuraavaa: 2-vuotias. Hyvän kokoinen. Riittävä luuston vahvuus. Hieman ilmava vaikutelma. Niukasti kulmautunut. Hyvä karvanlaatu ja väri. Varsin vahva pää. Leveä kallo. Pyöreähköt silmät. Kookkaat korvat etäällä toisistaan. Liikkeet ok. Luoksepäästävä ja avoin.
tulos AVO H

Toto oli ensin kehässä. Avoimessa luokassa oli vain kaksi osallistujaa. kuva Marika Terä.

Ainan arvostelu: 2-vuotias. Ilmava. Sopiva luuston vahvuus. Hyvä selkälinja. Kuroutuva vatsalinja. Hyvä rintakehä. Hyvin kulmautunut. Hieman kinnerahdas takaa. Oikea karvanlaatu. Väritys ok pl. valkoinen iso pilkku rinnassa. Vahva leveä pää. Pyöreähköt silmät. Varsin kookkaat korvat. Luoksepäästävä ja avoin.
tulos AVO H

Aina oli yksi viidestä avoimen luokan nartuista. Kuva Marika Terä.

1 thought on “Ryhmänäyttely Lahdessa

  1. Päivitysilmoitus: Kuulumisia | Jusard's Sportmalinois

Kommentointi on suljettu.