Arkistot päivämäärän mukaan: 28.7.2024

Aita mökille

Malinoisaikaan hommattiin toinen kesämökki lähempää pääkaupunkiseutua, sellainen mihin pääsee helposti vaikka yhdeksi yöksi ja jossa koirat saivat paremmin juosta kuin mitä rivitalon piha silloin antoi myöten.

Sellainen löytyi Forssan suunnalta ja siellä on hengailtu muutaman kerran kesässä. Chihujen aikaan, siis muutaman viime kesän oon ollut hieman ahdistunut mökillä koska vaikka meillä on iso tontti ja paikka on suhteellisen syrjässä, kulkee tontin vieressä menevällä tiellä autoja muutama päivässä.

Hetken jo pohdittiin onko tämä mökkki edes paras tälle orkesterille mutta ollaan ihastuttu paikkaan niin paljon, että ei siitä luopua pysty. Tänä viikonloppuna päätettiin sitten aidata osa tontista ja voi sitä riemua mikä tuli kun chihut pääsivät sinkoilemaan ihan luvalla isolla alueella.

3000 neliön tontista on nyt aidattu noin 1/4 osaa. Sillä mennään ainakin nyt, ehkä joskus jos jaksaa ja haluaa, voisi aidata vaikka koko tontin.

Aita on 80 cm korkea. Sode 45. Sode on kiltti eikä mene yli vaikka pääsisi. Chihut ei nyt tosta kovin helpolla ainakin yli mene
Tie tontin vieressä ja likat heti esittelemässä kohtaa mistä ainakin pääsee yli. Isot kivet ja juurako vaikeutti kyllä tosi paljon tätä proggista mutta ainakin tän viikonlopun perusteella jengi pysyi aitojen sisäpuolella.
Kovasti väsynyttä oli porukka aidantekotalkoiden jälkeen