Arkistot päivämäärän mukaan: 21.7.2024

Kopparön viikonloppu

Niin se alkoi menojalkaa kutittamaan ja oli pakko päästä johonkin vaunun kanssa. Aikani etsin Google Mapsista sopivaa kohdetta kunnes löytyi Kopparön karavaanialue. Kivaa oli päästä matkustamaan lossilla saareen eikä meillä ollut kuin n 130 km matkaa määränpäähän. Hyttysiä tai paarmoja ei ollut, punkkeja sitäkin enemmän. Onneks elukoilla on lääkkeet.

10 koiraa ja 2 ihmistä tavaroineen änkesi Octaviaan ja eipä siinä. Hyvin jaksoi maisemanvaihtaja tehdä töitä ja päästiin perille.

Kopparön luontopolku käytiin kävelemässä pariin otteeseen. Käytiin riippusillalla ja kiipeilemässä kallioilla. Koirien pitäminen hihnassa meinasi olla vähän haastavaa kun buuceet kulkee edellä fleksissä vetäen ja osa hihhuleista mun taluttamana mun edessä. Ihan vaan pari kertaa meinasin olla nenälläni.

Paikasta vahva suositus. Hintataso on kohdillaan, paikat siistit, löytyy sisävessaa, suihkua ja saunaa. Saunaa ei testattu. Ravintolassa oli superhyvää ruokaa. Aterioitiin suunnitellusti vain kerran ja loput ruokailut oli omassa vaunussa itse tehden. Kyllä tommonen pikku Poksi on varsinainen tilaihme!

Lyyti Taalasmaana tarkkailmessa alueen liikennettä
Saatiin näkymä merelle, meidän koppi tuossa oikealla metsänreunassa
Päivälenkin jälkeen jengi oli ihan “kanttuvei”. Tyypit nukkuivat kolmessa kerroksessa