Viikonlopun touhut

Olipas meillä vauhdikas viikonloppu ? Lauantaina Saana pääsi ensimmäistä kertaa fasciahierontaan. Idea saatiin Annilta, joka oli käyttänyt sekä Skidin että Konnan Virpillä hyvillä tuloksilla. Kaikkeahan pitää kokeilla ja itse näin silmissä eron mikä tuli käsittelyn aikana. Yöllä Saanalla oli maha sekaisin, mutta sekin taisi kuulua asiaan, koska käsittely oli aika fyysistä.

Saana oli ensin että mikähän tää juttu on…

Kunnes ymmärsi, että hyvää tarkoitetaan

Antoi käsitellä itseään hyvin ja muutokset liikeratoihin olivat merkittävä!

Olispa itse tuossa…

Saatiin bordercollieen monta senttiä lisää mittaa :D

Saanan hoidon jälkeen malit pääsivät juoksemaan varuskuntaan. Tein samalla Totolla tottiksen ja siinähän oli drivea! Kertaakaan ei keskittyminen mennyt muualle vaan jätkä teki mun kans ihan kybällä hommia! Jäljet tottiksesta löytyvät niin sormesta kuin tissistäkin ? Mitähän niiden treeniliivien käytöstä on ollut puhe ? no.. pääasia että kehitystä tapahtuu!

Paluumatkalla Toto sai uuden pannan. Haluan sille kaikki muutokset että vanha elämä unohtuu ja oma uusi panta on yksi osa sitä. Lisäksi sattui Hurtan pannat olemaan -60%. Siskolikkaa nuuskutellen auton etuosaan.

Toto ilmaisee juoksunartun autosta :D

Veli ja sen sisko.. alkaa Totollekin kehittymään massaa, 25,2kg näytti vaaka viikonlopun mittauksessa

Sunnuntaina olin agilitykisoissa töissä, joten koirat pääsivät turistihommiin. Toto oli kaiketi ensimmäistä kertaa agilitykisoissa ja ensialkuun se ei ollut kyllä yhtään varma mikä tilanne oli, koiria oli joka puolella, osa pinkoi kauheaa kyytiä nenän edestä ja ihmisiäkin vielä. Ensimmäisen muutaman minuutin aikana se haukkui tukka pystyssä ihan kaikkea! Oli kuin olisi puskista vedetty tilanteeseen. Kun oli rauhoittunut jouduin viemään autoon, mutta hain vielä kaksi muuta kertaa Toton kentän reunalle ja kolmannella se ei ollut enää millänsäkään. Eihän pieni malipoika voi kaikkea olla kokenut tähän ikään mennessä, mutta palautui “ensijärkytyksestä” erittäin hyvin ja nopeasti ja viihtyi rapsuteltavana iltapäivällä jo ihan rentona. Hieno Toto ?

Ilme oli lähinnä että mit vit…

Pienen hengailun jälkeen jo huomattavasti rennommin

Kunnes huomattiin että eihän tässä ole mitään hätää joten oli aika hiekkakylvylle :D

Harjoiteltiin posettamista ykköspallilla :D

Käytiin viihdyttämässä toimiston tyttöjä :D

Saana pääsi myös hengailemaan kisatunnelmiin

Ja innostui leikkimään fleksillä tauon aikana

Aksakisojen jälkeen ajoin metsään tekemään malikoille jäljet. Ainan jälki oli 430m pitkä kuudella kepillä. Meillä meni vaan jälki ihan pipariksi, kun annoin sen vanheta vain reilu 30 min ja vastaan tuli kaksi marjastajaa ja koira. Jälkeä oli sekoitettu jonkin verran mistä syystä mentiin kyllä läheltä keppejä mutta ei “päältä”. Jälki kuitenkin loppuun asti mut jäi vähän shitti fiilis moisesta ?

Aina jäljestää

Toton jälki oli 470 metriä vaikeammalla alustalla kuin Ainalla. Mentiin ties missä pöpelikössä ja uitiin ojassakin molemmat.. minä ihan polvia myöten. Mut joo, jälki meni siinäkin ihan ojien välissä, vauhtia oli vaan niin paljon että menin lähinnä perässä kuin litran mitta ? Siinä sitä mulle jälkikoira! Wau! ?

Toto nuuskuttelee jälkeä

Jälkisaalis.. 5/5! Ja tosimieshän voi ajaa bordercollien pinkeissä valjaissa, sanoo Toto <3

Oma auto meni vuosihuoltoon joten lauma pääsi sijaisauton kyytin. Mun rakkaat <3