Mökkireissu

Oli vielä vähän aamulla epäselvää että mihin suuntaan tässä pitäisi singota, mutta johonkin oli päästävä. Pakattiin duunipäivän jälkeen kimpsut ja kampsut kasaan ja paineltiin mökille Riistavedelle. Hyvä keli ja koirille vapaus 1,5 vuorokaudeksi olivat riittävä houkutin!

Lyytin uimakoulu
Hihhulit otti kyllä reissusta kaiken irti!

Mökkipaikka on niemenkärjessä, meillä ei ole siellä aitoja ja hieman jännitti kun porukka levisi kuin jokisen eväät ympäri maita ja mantuja. Onneksi jengille on opetettu että kun vihelletään tietyllä tavalla, namia on tarjolla ja kannattaa tulla ihan pikanopeeta mestoille. Näin kävi nytkin ja varsinkin junnutiimi rallasi ympäritonttia niin että kunnon ravirata syntyi jo pariin kaarteeseen Yöllä oli yllättävän väsynyttä sakkia vieressä

Lotta, Maisa ja Muusa ilta-auringossa
Minttu ja Mette. En tosiaan voi uskoa että me selätettiin Meten kanssa se KAIKKI mitä keväällä oli. Diagnoosiksi jäi “määrittelemätön kutina”. Oliko joku lutraaminen kuraojassa syy vai ötökän purema, pistos tai joku. Mistä näistä tietää. Pääasia on, että Mette on täällä meidän kanssa nyt ja vielä pitkään!
Käytiin reissussa myös Paakkilan avolouhoksella. Kaivoksesta on louhittu asbestia, joten koirat eivät päässeet uimaan vaikka vesi oli super kirkasta!
Sode kyttää kun Kessu hyppäsi laitskalta veteen HojoHojon parkkiksella. Tää sen jumittaminen alkaa käydä jo työstä, korvat katoaa ja Sodesta tulee täysin tottelematon kun ollaan lähellä vettä, saati jos toinen on uimassa.