Kessu paimenessa

Loman lopettajaisiksi paimennustreenit ällölämpötilassa Pukkilassa. Kouluttaja vaihtui taas ja tällä kertaa mentiin isoon aitaukseen irti. Hetken olin, että “ookke.. tällä mennään sitten tällä kertaa”. Kessu oli heti tekemässä hommia. Kävi vähän rallattelemassa aitauksessa ja lampaatkin karkasivat siinä rytäkässä Niitä sitten haettiin takaisin tilan koiran avulla ja päästiin asiaan. Kuumuus ja väsymys näkyi kyllä koirassa ja Kessu köpsötteli perässä hyvin nätisti, selkeästi siitä puuttui paras terä. Mutta mielestäni silti hyvä treeni.. seuraavan kerran sitten jotain muuta

Laskeskelin loman lopettajaisiksi, että tuli ajettua edellisen neljän viikon aikana reilu 3500 kilometriä! Ilmastointikin reistaili parin reissun ajan kun putki takatilaan haperoitui poikki, mutta muuten on saatu erinoimaisissa olosuhteissa reissata.