Toto fyssärillä

Edellisellä tammikuun kerralla sovittiin toukokuulle Totolle huoltopäivä. Nyt olikin hyvä tilanne ottaa väliaikatsekki siitä miltä Toton kroppa tuntuu, miten se on reagoinut käyttöön ja ennen kaikkea miltä murtunut olkanivel vaikuttaa.

Toto on helppo hoidettava kunhan ymmärtää että homma ei ole pussailua varten. Se on aina antanut kääntää ja vääntää itsenään eikä koskaan ole edes koettanut käyttää hampaitaan. Jos on paikat jumittaneet, se on vain venkoillut itsensä pois tilanteesta.

Etujalka on tällä hetkellä hyvä! Aivan ääriasentoon eteenviedessä jumia oli hieman, mutta liikkuvuus ja käyttö on priimaa eikä koirasta näe millään mitään onnettomuutta. Ihan huippua! Voimme siis jatkaa ajotreenejä ja elämää kuten normaalisti. Tämä kaikki on tehnyt myös Toton päälle hyvää… jotenkin muutenkin tuntuu että se olisi kasvamassa vihdoin aikuiseksi. Takapäässä oli käytön aiheuttamaa kireyttä. Nesteytystä on lisätty, mutta määrää pitää vieläkin lisätä etenkin jos ajotreenit jatkuu. Toto syö kaksi kertaa päivässä nappulaa, mutta kolmas ateria voisi päivällä olla juottoateria, eli jotain hyvää mukaan ja vettä kitusiin vaikka Nutrisaliin yhdistettynä.

Murtuneen jalan taaksevienti
Fyssäröinnin jälkeen meni lihapatee kupillisen vettä kanssa