Maastotouhuja ja tottista

Oikein kunnon treenipäivä! Aamusta lumensekaiset jäljet Ainalle ja Totolle. Ruudut Ainalle, Totolle ja Kessulle ja tottis Ainalle ja Kessulle. Mukana Noora ja Lyyli jolle myös jälki, ruutu ja tode. Saana härväsi mukana häiriönä Lyylin jälkeä tehdessä sekä ruudun aluetta merkatessa.

Ainalle ajettiin ensimmäinen kokeenomainen jälki. En tiedä mitä ihmettä Aina oli menossa tekemään, mutta jana ei ole koskaan ollut niin huono kuin mitä se nyt oli. Jotenkin kummassa saatiin rämmittyä itsemme jäljelle ja se olikin sitten parasta Ainaa koskaan. Kaikki kuusi keppiä nousivat hienosti ja Aina jäljesti hyvin!

Vaikka Totoa ei enää vakavissaan treenatakaan kokeisiin, niin en silti anna sen sikailla jäljellä. Nyt sillä oli joku ihme kiire ja husasi menemään takki auki. Muutaman neuvottelun jälkeen se tarkensi duunia ja alun sähläämisen jälkeen homma näytti jo jäljestämiseltä.

Esineruudussa Aina toi pari esinettä nopealla aikataululla, riittäisi kokeeseen hyvin. Palkkaan sitä nyt aina vasta kahden esineen jälkeen ja se tuntuu sopivan hyvin. Tällä kertaa ei etsitty kuin kolme esinettä. Toto kävi myös hakemassa muutaman esineen ja oli hyvin pätevänä

T-mies

Kessulle vietiin kaikki neljä esinettä yksi kerrallaan. Jokaisen se kävi kipaisemassa mulle takaisin

Sitten oli vuorossa tottikset. Noora tuli Saanan kanssa tekemään täysimittaisin tottissuorituksen ja Kessu makoili paikoillaan reagoimatta mihinkään huutoihin tai Saanan ohijuoksuihin.

Sitten sisaruksille tehtiin tottis. Molemmille ammuttiin paikkamakuun aikana sekä seuraamisessa. Ainalla tein koko kaavion noutoineen päivineen. Hieman jännitti miten metrinen menee, mutta menihän se. Mitenkään optimaalinen kaari ei hyppyyn kuitenkaan tullut. Meni myös eteenmenon maahanmenon kerralla. Hyvä treeni kaikin puolin!

Aina ja Lyyli (Tunnetila & Tyylitaju)