Metsähommissa

Jo ennen lomaa päätin, että nyt otetaan kalustosta kaikki irti. Kerta toimivat ja terveet koirat, niin sitten mennään ja tehdään Tänään oli vuorossa metsäjälkeä ja esineruutua Nooran kanssa. Ajelin jo riittävän aikaisin metsään ja ensitöikseen käytiin kipittämässä Saanan kanssa Nooralle ja Lyylille jälki metsään happanemaan.

Sitten köpöttelin pojille jäljet. Sen jälkeen sainkin odotella autossa, että kohdalle sattunut raekuuro meni ohi. Eteensä ei nähnyt, sen verran paljon rakeita satoi. Jälki ehti vanhenemaan Totolle puolisen tuntia ja poika pääsi ensimmäistä kertaa tälle vuodelle jäljelle. Sanootaanko että on ihan riittävästi tekemistä Ainan ja Kessun jäljen kanssa ja kun Totolla ei enää tavoitteita tällä saralla ole niin eipä niitä jälkiä nyt niin kovin montaa varmaan tälle kaudelle ajeta Totosta näkee, että on kilometrejä takana. Vauhtia toki, mutta varmaa jäljestämistä kaikin puolin ja kaikki kolme esinettäkin löytyi kerralla

Kultapoika <3

Kessun kanssa kokeilin taas onneani.. se ei vaan valjaista jälkeä aja. Jotenkin kummassa rämmittiin ekalle esineelle jossa vaihdoin liinan pantaan. Toka esine oli vähän vielä niin ja näin, mutta sen jälkeen ja koko loppujälki ja vika kolmas esine meni aivan priimasti Kyllä tästä höpöttimestä vielä peli saadaan. Se on kasvanut valtavasti henkisesti tänä keväänä ja se näkyy tekemisessä. Odotan suurella mielenkiinnolla mihin sfääreihin tämä jätkä kehittyy

Noora kävi tekemässä Ainalle jäljen. Ensimmäinen ihan oikea kokeenomainen jälki, toki esineet merkattu ja hyvä niin.. jouduin puuttumaan kolmosesineeseen ja vitosen jälkeen Aina oli niin poikki että homma levahti. Lisäksi Lyylin jälki meni lähellä ja epäilen että Ainaa häiritsi Saanan häiriöjäljet joita se teki mennessään pitkin poikin pusikoita mun polkiessa Lyden jälkeä. Mutta hyvä, tietää taas mitä harjoitella. Janaa, kestävyyttä ja häiriöjälkiä Olis tainnut kokeessa jäädä tulos metsään…

Lopuksi tehtiin vielä esineruudut. Lyyli oli tosi pätevä! Ja sisko meni hyvänä kakkosena. Yllätys, että Ainakin keskittyi oikeasti etsimään eikä vaan rallatteluun. Ehkä jälki oli ensin vienyt jo pahimmat virrat Kessun kohdalla Noora kävi viemässä jokaisen esineen paikoilleen yksi kerrallaan. Hyvällä motivaatiolla lähtee nyt esineille! Kohta voisi mennä eteenpäin treenissä…

Ainuska <3
Toimiva Tyylitaju, Lyyli <3