Lupa treenata

Aina näppärä kätevä emäntä onnistui juhannuksena piehtaroimaan itseltään tikit auki ja kun silmä vältti, niin napsi loputkin narut pois. Koska meillä kuitenkin oli “tikkienpoistoaika”, niin käytiin näyttäytymässä operoineella ellillä. Muutama päivä pitäisi vielä ottaa iisisti ja sitten saisi alkaa taas elelemään normaalia elämää. 

Sen verran meinaa olla jo huumorin puolella tämä Ainan saikkuilu että meinattiin pistää veto pystyyn kumman puolen ja minkä pään neiti loukkaa seuraavaksi

Haava on siisti, odotellaan kuitenkin vielä hetki ettei vain repeä uudelleen

Samalla ellikäynnillä näytettiin sitten selästä viikko sitten löytynyttä pattia. Patti on kova ja minusta se on kiinni rangassa. Tuli näkyviin kun karvat nousivat kyseisestä kohdasta pystyyn. Seuraillaan ja ehkä käydään ottamassa valohoitoa ja katsomassa että mikä siellä on. Ellin mukaan patti on liian kova ollakseen vain rasvapatti Voi Aina kun koko ajan on huolta ja murhetta….

Patti on keskellä selkää
Hieman rangasta vasemmalla puolella