Aina on kunnossa!

Ainan kanssa touhuilemassa 😍 Jokohan alkais riittämään tapaturmat ja muut saikuttelut tämän neidin kohdalla 😔 24.10. alkaen on oltu enemmän ja vähemmän paketissa. Ensin äiti söi korvan, sitten sterkka piti neidon poissa peleistä. Sen jälkeen mystinen kurkussa oleva patti joka kasvoi melkein kahden nyrkin kokoiseksi ja tyhjenneltiin varmaan kuusi kertaa ennen kuin rauhoittui. Sitä seurasi tappelu jossa meinasi koko otus päästä hengestään. Sen jälkeen mystinen vamma lavassa josta myöskin tyhjennettiin veristä kudosnestettä. Ja lisäksi tämä viiltohaava tassussa jota paikattiin jännettä myöden kuukausi takaperin. Tikkien poisoton jälkeen Aina meni kuperkeikan rappusissa ja haava aukesi uudelleen 🙄🙈 6 aika hiljaiseksi vetävää kuukautta takana.. toivon mukaan parempaa edessä ❤️ ps; Ainalla on ellivakuutus