BH Taskuvaras

Vaikka olin katsellut kyseistä bh-koetta kalenterista jo kauan sitten, niin ilmoittautuminen jäi pienen arkailun vuoksi viime tinkaan kun en ole ehtinyt kaiken muun keskellä kovin paljon treenata. Torstaina käytiin virittimässä Jennyn ja Boan avustuksella Totolle paikkamakuu kuntoon ja eilen perjantaina jätkä oli sitten ihan pihalla kaikesta kun yksinäni käväisin JKKlla sitä veivaamassa.

Ei muuta kuin menoksi ja nokka aamulla kohti Nastolaa ja Lahden Käyttökoirien koetta. Kuuman hellejakson jälkeen ei niin kuuma mutta kuitenkin aurinkoinen päivä. Päästiin toiseen pariin ja ensiksi suorittamaan. Toto teki oikeastaan omanlaisensa suorituksen. Seuraaminen ja paikkamakuu erinomaiset. Jäävistä istuminen tyydyttävä, ennakoi.. ja maahanmeno puutteellinen. Ylimääräinen (turha) maahan-käsky ja luoksetulossa jäi ensin noin 5m päähän istumaan, josta ylimääräinen käsky lähemmäs ja siitä sitten sivulle, hieman vinoon perusasentoon. Pitkä palkaton seuraaminen näkyi, ei olla tarpeeksi treenattu ja Toto meni hieman epävarmaksi siitä. Muuten olen siihen erittäin tyytyväinen! Oli työmoodissa, mun kanssa 

Kaupunkiosuudella oltiin Villähteen ABC:llä. Siellä ei tullut mitään yllätyksiä, Toto käyttäytyi erittäin mallikkaasti, paitsi että olisi ehkä halunnut kesken köpöttelyn mennä veteleen pihvit ravintolan puolelle ? Joka tapauksessa koe hyväksytysti läpi ja koulutustunnus BH ?

Voi murunen <3