KAT-tilassa 1

Tänään korkattiin meidän hallikausi. Essi tuli koutsimaan kun ei saa treenata hallissa. Mutta näinhän me tehtiin syksylläkin kun mä en saanut treenata JAUlla.. menin seuraksi ja vein koirat treenattavaksi. Nyt sitten Essi ihanainen tuli mulle seuraksi ja kouluttamaan. Näitä lisää! 

Ja Goa… mä oon taas sanaton. Se oli ihan superrrrr hyvä taas tänään. Kuunnelkaa ensimmäinen 3 minuuttia! 

Saanan kanssa hömpöttelin tottisjuttuja myös ja aksaa, tarttee muistaa sitäkin kuvata sitten seuraavalla kerralla. Oli Pöde pikkasen onnellisen näköinen kun kotiin päästiin. Toki niin oli kaikki muutkin 

Sitten se murheenkryyni.. voisko vttu tulla jo LUNTA! Eilisestä kattelin että taas Aina ontuu.. ja tietty sitä oikeeta takasta minkä kanssa musta tuntuu ettei vieläkään olla selvillä vesillä. Aamulla Aina oli sitten jo ihan kolmijalkainen ja mennä konkkasi pihalla aamupissalla. Itku pääsi. Kunnes hallilla otin kaikesta huolimatta Ainan tutustumaan halliin. Sillä on nyt sitten niin kunnolla tassunpohja auki että sieltä puuttuu ihan palanen.

Pihalla en sitä voi liikuttaa ollenkaan joten annoin sen poukkaroida hallissa. Kuitenkin alkoi liikkuminen näyttämään siltä että voisko sittenkin vähän aktivoida. Ja niin me tehtiinkin sitten ihan kunnon treeni. Aina liikkui nopsasti ja ei ainakaan siinä vauhdissa huomannut että olisi töppönen menoa haitannut.

Voi sitä mun pientä. Onhan treenit toki yksinkertaisia, mutta silti se on niin taitava!

Mun Ainukainen <3