Doboilua ja hierontaa

img_6409

Goa iloisena lärpällä

Perjantaina vedettiin ekat treenit lärpällä. Ainalla kaikki vaan onnistuu, mutta Goa ja Saana ovat vähän ihmeissään että mikä tää villitys nyt on.. Tänään palloiltiin sitten oikein kunnolla ensimmäistä kertaa kotona (muutama kevyt kokeilu on ollut ihan vaan istumista pallon päällä jonkun sisälletulon jälkeen). Alkulämpät pihalla ja sitten vuoronperään palloilua sisällä. Aina taas osasi ja tekee kaiken, sille vaan kaikki kikkailu on ihan verissä Goalla ja Saanalla taas ei toimi perä, ei sitten millään. Muutenkin tasapainoa hakevat kumpainenkin ja paljon. Mutta hiljaa hyvä tulee

Illalla oli sitten Ainalla ensimmäinen oma hierontakäynti. Se oli jumissa.. ja aika pahasti Kyllä pistää jännittämään, että onko se jumissa vaan tosta kaikesta koheltamisesta, ettei siellä ole mitään pahempaa. Hieroja totes vielä lopuksi että ootte sitten viissiin vähän doboilleet kun Aina selkeästi aristeli vähän selän sivusuuntaisia lihaksia jotka doboillessa joutuvat koville. Totesin että Aina on ollut viikonlopun plus tämän päivän aikana varmaan sen 6-7min pallon päällä ja aina lämpättynä. Näin se vaan on rankka laji koirille.. ja tarttee sanoa että on tässä omistakin kintuista löytynyt sellasia lihaksia joiden olemassa olosta en tiennyt mitään Tuo pallon pitäminen jalkojen välissä on uskomattoman rankkaa puuhaa

img_6568

Anna mun kaikki kestää.. toteaa Aina

img_6569

Lavan käsittelyä