Agia, doboa jne

Touhupäivä olis ollut turha otsikko jälleen kerran niin pistettiin sitten jotain muuta. Aamusta Essi tuli meille treenaan Saanan ja Goan ja mä treenasin Ainan. Ihan sikamakeet treenit ja jopa G teki vain vitosella radan läpi! Meitsillä pamahti toisessa polvessa tiistain aksatreeneissä niin pakko ottaa vähän iisimmin ennen kuin saan polvituen siihenkin polveen. Ainan kanssa tehtiin kevyttä pentutreeniä ja siihen vielä meikän kintut tässä vaiheessa taipuivat. Saana kulki tosi eteenpäin vievästi, piippasi mennessään ja oli äärettömän hyvä. Jahka saadaan varoaika umpeen niin radat kutsuu taas! Kuvia galleriassa G & S.

290916_011

Saana kepittää

290916_168

Goa kääntymässä pituudelta

Iltapäivällä oli sitten meidän elämän ekat dobotreenit. Kaikki kolmet menivät reippaasti pallolle ja Saanalla jopa yritin tehdä “kettukieppiä” pallon päällä. Goa yritti istua kurrena ja Aina kökötti reippaasti muuten vaan. Sikakivaa ja meikällä otti kyllä niin reisiin se että pakko ostaa oma pallo! Lisäksi vielä Saana sai kunnon hieronnan ja Goa ja Ainu tsekattiin läpi. Ainun kanssa pitää mennä uudelleen kunnolla ajalla, mutta Goa ei tartte käsittelyä ja Saanallakin vasta ensi vuonna sitten jos ei nyt syksyllä jotain kummenpaa tapahdu.

dobolla

Kaikki reippaina pallon päällä

img_6110

Kaikki kokeilivat myös tassujen alle laitettavia pikkutyynyjä

img_6117

Aina käsitelyssä ensimmäistä kertaa.. jumia löytyi oikealta takaa ja uusi aika varattu

img_6189

Goalle laserkynää selkään

img_6172

Saana nautiskelee