Saana fyssärillä

Saana käväisi fyssärillä tänään. Se on hyvässä kunnossa vanhaksi koiraksi. Eikä esim. etujalan ontumiseen ja joskus “pää kainalossa” juoksemiseen löytynyt mitään kummempaa syytä. Ei siis aristanut mitään kohtaa mikä olisi kertonut kiputilasta. Viime viikolla Kessulla tuli Saanan kanssa peräänajo. Se törmäsi juostessa Saanan takapuoleen ja Saana vinkasi tosi kovaa. Hetken jo luulin että se halvaantui siihen, mutta pienen selän köyristelyn jälkeen oli jo normaalin näköinen. Tästäkään ei mitään muuta löytynyt kuin että tietty oli kipeän oloinen koskea. Ei kuitenkaan aristanut mitään niin että olisi vakavampaa syytä epäillä. Toivottavasti näillä välihuolloilla saadaan lisäaikaa mummelille. En ole vielä valmis siitä luopumaan, etenkään näiden kahden menetyksen jälkeen samaan syssyyn…