RT ALO HYV Toimiva Taskuvaras

Belgianpaimenkoira malinois, uros
synt. 6.12.2015
i. PVn virkakoira Kiirastulen Asco
e. FI VPVA JK2 IP1 BH toko AVO1 TK1 Agi1 Goa vom blauen Mistral
kasv. oma kasvatti
lonkat A/A, kyynär 0/0
koko selkä terve 3/2017 LTV0 & VA0 
silmät ok (11/2017)
hampaat ok
paino 27,9kg (11/2017)
näyttely H
Toto Käyttöbelgi.infossa & KoiraNetissä

Toto, paluumuuttaja meidän laumaan. Tämäkin oli se tunne.. Nyt ihmetellään pienen pojan sielunelämää ja vaikka olen aina sanonut kiitos ei sekalaumalle ja UROSKOIRALLE, niin tätä tilaisuutta en vaan voinut jättää käyttämättä 💝

Toto on ihmisiä kohtaan sosiaalinen, enemmän ehkä välinpitämätön. Muista koirista Toto ei perusta. Totolla on hyvä kropan käyttö ja se on liikkeissään nopea. Sujahtaminen meidän laumaan meni helposti, eikä otus ole ollut moksiskaan vaikka poikani kiipeilee päältä ja päällä kun molemmat ovat sohvalla. Autossa Toto matkustaa nätisti. Se on kaikin puolin alusta- ja paikkavarmakoira.

Suunnitelmia tulevaisuudelle en uskalla vielä miettiä. Totolla on suoritettu poliisikoirien jäljen käyttöönottotarkastus toukokuussa 2017 jonka se läpäisi hyvällä arvostelulla 👍 Tähän mennessä Toto on toiminut kaikissa lajeissa mihin sitä olen kokeillut.. metsäjäljellä, agilityssa, vepessä, mondioringissa sekä vetotouhuissa. Tavoitteena on aloittaa kisaura kesällä 2018 mikäli treenit etenevät suunnitellulla tavalla.

Totomies on erimies, the KING of fucking everything 😘