RTK1 Toimiva Taskuvaras

Belgianpaimenkoira malinois, uros
synt. 6.12.2015
i. PVn virkakoira Kiirastulen Asco
e. FI VPVA JK2 IP1 BH toko AVO1 TK1 Agi1 Goa vom blauen Mistral
kasv. oma kasvatti
lonkat A/A, kyynär 0/0
koko selkä terve 3/2017 LTV0 & VA0 
silmät ok (11/2017)
hampaat ok
paino 27,9kg (11/2017)
näyttely H
Toto Käyttöbelgi.infossa & KoiraNetissä

Toto, paluumuuttaja meidän laumaan. Tämäkin oli se tunne.. Nyt ihmetellään pienen pojan sielunelämää ja vaikka olen aina sanonut kiitos ei sekalaumalle ja UROSKOIRALLE, niin tätä tilaisuutta en vaan voinut jättää käyttämättä 💝

Toto on ihmisiä kohtaan sosiaalinen, enemmän ehkä välinpitämätön. Muista koirista Toto ei perusta. Totolla on hyvä kropan käyttö ja se on liikkeissään nopea. Sujahtaminen meidän laumaan meni helposti, eikä otus ole ollut moksiskaan vaikka poikani kiipeilee päältä ja päällä kun molemmat ovat sohvalla. Autossa Toto matkustaa nätisti. Se on kaikin puolin alusta- ja paikkavarmakoira. Totolla on aivan mieletön huumorintaju! Se jaksaa viihdyttää omaa laumaa eri tempauksillaan. Toto kokee olevansa oikeutettu vain jyräämällä tulemaan sohvalle, sänkyyn, syliin… kuperkeikat ovat sen bravuurinumero!

Suunnitelmia tulevaisuudelle en uskalla vielä miettiä. Totolla on suoritettu poliisikoirien jäljen käyttöönottotarkastus toukokuussa 2017 jonka se läpäisi hyvällä arvostelulla 👍 Tähän mennessä Toto on toiminut kaikissa lajeissa mihin sitä olen kokeillut.. metsäjäljellä, agilityssa, vepessä, mondioringissa sekä vetotouhuissa. Kisaura alkoi rallytokolla helmikuussa 2018, vain 5,5 kk sen jälkeen kun Toto palasi kotiin.

Totomies on erimies, the KING of fucking everything 😘