Pentuja

😱 Ylläripentuja 😱

Goa pentureppunsa kanssa 5.8.2018

Kauhukseni sain todeta tiistaina 31.7.2018 tiineysultrassa, että Goa on erittäin paksusti kantavana! Vein Goan ultraan, koska mahalinja alkoi näyttämään mun silmiin erittäin omituiselta. Koska se on tullut tiineeksi, kuka on isä tai mitään muutakaan ei ole minulla tiedossa. Mikäli nyt elokuussa syntyvät pennut ovat elinkelpoisia ja kaikki menee muutenkin kuin noin normi synnytyksessä ja pentuvaiheessa kuuluukin mennä, on meillä tarjolla lokakuussa vähintään 50% x-malinoiseja aktiivisiin koteihin esim. tokoon, agilityyn ja muuhun touhuiluun (lue blogikirjoitus aiheesta).

Pennut luovutetaan useaan kertaan madotettuna, eläinlääkärin tarkastamina sekä sirutettuna. Mikäli isäehdokasta on belgianpaimenkoira ja se pystytään jäljittämään, rekisteröidään pennut EJ-rekisteriin.

14.8.2018 Goalla röntgenkuvattu 8 kyytiläistä

Isä siis tuntematon, emänä Goa
A/A, 0/0, SP0, LTV0
FI VPVA JK2 IP1 toko AVO1 TK1 Agi1

Asialliset tiedustelut teamtoimiva@gmail.com

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Pentusuunnitelmia talvelle 2019/2020

Goa & Pelle

Toimiva A-PENTUE

VKM-16 VKM-17 JK3 VK2 BH Dubion OPPFINNAR-JOCKE
FI VPVA JK2 IP1 toko AVO1 TK1 Agi1 GOA vom blauen Mistral

Goa on toinen Toimiva -tuonti. Vietikäs, reipas ja avoin malinoisnarttu, joka on helppo koira arjessa, rauhoittuu sisällä ja viilettää ulkona tuulispään lailla. Se on ollut nopeasti kehittyvä ja sillä oli jo liuta tuloksia kasassa useasta lajista nuorella iällä. Se on alusta- ja paikkavarma sekä sosiaalinen. Goalla on hyvä ruokahalu, hyvä saalisvietti, nopeat hyökkäykset ja sen otekäyttäytyminen on kunnossa. Goa on Toimiva T-pentueen emä. Äitikoirana olemisen se hoiti vallan mallikkaasti aina astutuksesta pentujen luovutukseen asti.

Goa on terveystutkittu A/A, 0/0 ja koko selkä ok SP0 & LTV0. Se on aina ollut terve. Hampaita on poistettu tapaturman seurauksina.

Dubion Oppfinnar-Jocke “Pelle” on Lupen ja Pinnan poika. Matalatemperamenttinen, välinpitämättömän sosiaalinen joka hurmasi minut itsevarmuudellaan heti kun näin sen. Tämä poika ei turhia söhellä, sen kanssa voi mennä minne vain. Pelle on ollut hitaasti kehittyvä ja se on varma tekemisissään kun on asiat oppinut. Pelle elää kolmen uroksen laumassa normaalina perhekoirana sisällä muiden kanssa.

Pelle on terveystutkittu B/B, 0/0, koko selkä terve SP0 LTV0 VA0. Ei kutise eikä kirputa. Purenta kunnossa. 

Myyn pennut ainoastaan tavoitteellisille harrastajille, lue lisää täältä
light-bulb-clip-art-Anonymous_Light_Bulb_Vector_Clipart Minulle TOIMIVA koira?