Pentuja

Suunnitelmissa tammikuussa 2019

VKM-16 VKM-17 JK3 VK2 BH Dubion OPPFINNAR-JOCKE & BH Mecberger SANJA

Martta vepetreeneissä kesällä 2018

Mecberger Sanja “Martta” on ystäväni Maaritin koira. Hyvin samantapainen kuin Goa, kiihkeä ja vietikäs pienikokoinen (n. 23kg) ja elastinen narttu. Nopea oppimaan ja hyvä syömään. Koulutuksessa voi käyttää niin ruokaa kuin lelupalkkaa. Martalla on treenattu pääasiassa jälkeä ja agilitya, kokeiltu vepeä. Ihmisiä kohtaan Martta on sosiaalinen, muista koirista se ei välitä vaikka tutussa porukassa menee. Martta asustaa sisällä lapsiperheessä. Martta on samasta isästä Goan kanssa ja kun emälinjaa mennään taaksepäin, on kolmannessa polvessa sisarukset Chrissy ja Crazy vom Parchimer Land. 

Martta on terveystutkittu A/A, 0/0, koko selkä terve (1,5v Ventelä), LTV0, VA0. Ei allergioita ja purenta kunnossa.

Pelle kesällä 2018

Dubion Oppfinnar-Jocke “Pelle” on Lupen ja Pinnan poika. Matalatemperamenttinen, välinpitämättömän sosiaalinen joka hurmasi minut itsevarmuudellaan heti kun näin sen. Tämä poika ei turhia söhellä, sen kanssa voi mennä minne vain. Pelle on ollut hitaasti kehittyvä ja se on varma tekemisissään kun on asiat oppinut. Pelle elää kolmen uroksen laumassa normaalina perhekoirana sisällä muiden kanssa.

Pelle on terveystutkittu B/B, 0/0, koko selkä terve SP0 LTV0 VA0. Ei kutise eikä kirputa. Purenta kunnossa.

Pentue tehdään yhteistyössä nartun omistajan kanssa. Pennut  syntyvät ja kasvavat Akaalla Pirkanmaalla. Pennut rekisteröidään Toimiviksi 😊

Tiedustelut pentueesta teamtoimiva@gmail.com / Suvi

🤗Etsitään yhteistyökotia narttupennulle ylläolevasta yhdistelmästä 🤗

Klikkaamalla isommaksi

Martta tekee tottista…

 

Myyn pennut ainoastaan tavoitteellisille harrastajille, lue lisää täältä
light-bulb-clip-art-Anonymous_Light_Bulb_Vector_Clipart Minulle TOIMIVA koira?