Kennel Toimiva

Kennelnimen takaa löytyy koiriin hurahtanut ikuinen kesänlapsi. Koirat ovat lähes aina kuuluneet elämääni. Olen saanut kennelnimen syksyllä 2006 ja ensimmäinen Toimiva pentue näki päivänvalon 2011 kun Saanan sijoituspentue siirtyi omalle kennelnimelleni. Aktiivista koiramaista elämää olen harrastanut vuodesta 2001.

Pidän koirasta, jolla on hyvä koulutettavuus ja joka työskentelee mielellään ohjaajan kanssa; tulokset eivät periydy, mutta ne antavat kuvaa siitä, minkälainen pennusta saattaa tulla. Hyvä ruokahalu auttaa koulutuksessa pitkälle ja sosiaalisuus tekee elämästä paljon, paljon helpompaa! Kasvatustoimintani on ja tulee aina olemaan pienimuotoista.

”Siviilissä” ja suurimman osan elämästään koirat ovat normaaleja perhekoiria ja siksi on tärkeää, että ne osaavat rauhoittua kun mitään ei tapahdu. Toki ne osallistuvat kaikkeen toimintaan kotona ja pitävät huolen siitä, että vapaa-ajan ongelmia ei ole.

Yksin tätä hommaa ei tehdä. Onneksi olen saanut treenata huipputyyppien kanssa. Kiitos jo tähän mennessä meitä matkan varrella koutsanneille, “eteenpäin!” sanoi mummo lumessa 

Suvi