Öreghegyi Little Angel Oasis

Chihuahua, narttu
synt. 6.10.2020
i. Mexican Peppers Praliné
e. Öreghegyi Little Angel Dézi
kasv. Tóth Istvánné, Unkari
polvet –
sydän –
hampaat –
silmät –
paino 1,65 kg (4/21)
näyttely –
Minttu KoiraNetissä

Olen aina halunnut pikkukoiraa, siis ihan aina. Malien lähdettyä oli aika laittaa haavetta toteen. Alkoi tutustuminen rotuihin. Tein rotutestin koska halusin selvittää vielä paremmin mikä voisi olla minulle hyvä vaihtoehto. Siellä vilisi pinsereitä, mopseja, enkkupullaa ja sitten chihuahua Siis rotu mitä en kuuna päivänä ajatellut hankkivani… tarkemmin kuitenkin rotuun tutustuttuani ajattelin, että on se sitten kokeiltava jos minun spekseilläni tämä kohdalle osuu.

Niinpä alkoi tutustuminen tarjontaan. Selasin kaiken maailman sivustoja rotuyhdistyksen omista ties mihin. Hyvin nopeasti tuli selväksi, että paperittoman chihun olisi saanut heti ja tosi kalliilla. Tai sitten jonkun enemmän tai vähemmän vaivaisen. Uroksia vielä enemmän kuin narttuja. Nyt vaan oli sitten nartun vuoro.

Sitten kohdalla osui ilmoitus vaaleasta chihunartusta… totesin samoin tein että “tämä se on”. Se katse ja se olemus vaan kertoi että oikea oli löytynyt Luotin myös jälleen kerran omiin fiiliksiin. Alkoi selvittäminen pennusta ja muutaman viikon odottelun jälkeen kävin sen hakemassa  kasvattajalta, joka ystävällisesti toi pennun ulkomailta Suomeen.

Minttu on ihan super! Se on hyvin aktiivinen ja reipas. Hyvä ruokahalu ja tykkää leikkiä leluilla. Tulevaisuuden suunnitelmia on pikkuisen mietitty.. tehdään terveystarkit ja pyörähdetään ehkä näyttelyssä. Minttu saa opetella pieniä temppuja, mutta ennen kaikkea sen tarkoitus on olla ihana seuralainen. Vihdoin mulla on se pikkukoira