Minulle TOIMIVA koira?

310306 002

Narupallo selätti Toimin

Toimivat pennut kasvavat sisällä kotona ja tottuvat lapsiperheen ääniin jo pienestä pitäen. Ne luovutetaan madotettuna, tunnusmerkittynä, eläinlääkärin tarkastamina ja rekisteröitynä uuteen kotiin aikaisintaan 7 viikon iässä. Bordercolliepennut myös silmäpeilataan.

Pennut myydään ainoastaan rodun tunteville tavoitteellisille harrastajille. Ensimmäiseksi koiraksi en käyttölinjan malinois’ta myy. Kun pennut ovat muutaman viikon ikäisiä, maksaa ostaja varausmaksun. Varausmaksu on osa kauppahintaa ja se sitoo osapuolet, minut myymään ja ostajan ostamaan. Varausmaksua ei palauteta, mikäli ostaja peruu kaupat. Mikäli pentu menehtyy, maksu luonnollisesti palautetaan.

Olethan ajoissa liikkeellä tutustumassa meidän laumaan. Viimeiset viikot kantoajasta rauhoitetaan vain normaaliin perhe-elämään, samoin ensimmäiset viikot synnytyksestä.

Toivon, että omistaja huolehtii vähintään rodun pevisatutkimukset ja malinois’n kohdalla myös koko selän kuvauksen, jotta saamme ihan yhdistystasolla tietoa selkätilanteen kehittymisestä.