Saanalle rallytokossa

Jatkettiin Saanan kanssa kisaamista rallytokon avoimessa luokassa. Kisapaikkana oli tuttu PORSKin areena Porvoossa ja tuomarina meille uusi Anni Pekkala. Mielenkiintoisin hetki koettiin heti alkuunsa kun kävin kurkkimassa meidän tulevan radan… Siellä oli liikkeitä mitä ei oltu treenattu koskaan! Tiesin toki että uusia liikkeitä on tullut, mutta en löytänyt niitä avoimesta luokasta. Kompa sinänsä sillä kyseiset liikkeet ovat uusia alokasluokan liikkeitä ja kun en ole niitä minkään koiran kanssa treenannut tällä hetkellä niin eipä sitten oltu tehty niitä myöskään Saanan kanssa.

Pikaisesti koira autosta ja treenaamaan kuviot ja hyvinhän Saana onneksi ne oivalsi ja itse sain vain yhden virheen itse kokeen aikana näissä uusissa liikkeissä. Lopputuloksena meille 95 pistettä ja sijoitus 4. On se Saana aika top!

Liikkeet 8 ja 12 olivat meille uusia
Rallimummo <3

Hallikausi käyntiin!

Tätä on odotettu! Hallille ei ole matkaa kuin muutama minuutti ja oli vähän siinä ja siinä että sain edes treenikortin, koska en viime vuonna jaksanut Goan säätöjen takia enää yhtään mitään ylimääräistä.. kuten esim. talkoilua kisoissa. Muutenkin agility on jäämässä omalta osaltani taka-alalle. Toki tehdään jotain pientä, mutten enää näillä näkymin tule lajissa kisaamaan. Ei kestä kroppa eikä huvita se, että laji tuntuu vaikeutuneen aivan älyttömästi jo ykkösluokassa. Annetaan lainakuskien hoitaa kisaaminen :)

Kessu tutustui elämänsä ensimmäistä kertaa 6,5kk iässä agiesteisiin. Aloitettiin putken treenaamisesta ja kyllähän siihen hyvä tatsi saatiin. Lisäksi seuraamista… nyt on otettava härkää sarvista ja saatava kesään mennessä Kessu oppimaan seuraaminen “ihan oikeasti”.

Goa kävi tekemässä kaikkea säätöä. Ehkä enemmän meidän touhut on vielä suhteen luomista mutta toivoisin että voitais käydä vaikka rallytokossa starttaamassa tulevaisuudessa.

Saana treenasi rally avon kuvioita. Kevätkaudella on tarkoitus avoin luokka koluta läpi ja sitten saa mummeli jäädä eläkkeelle kaikesta virallisesta.

Totolle muutama nouto. Se on nyt unohtanut luovutuspaikan ja kiertää takaa sivulle kapula suussa.. voi elämä näitä jätkiä.

Aina kävi aksaamassa Essin kanssa JAUlla joten en tehnyt itse mitään sen kanssa.

Saanalla ei ikä paina
Iloinen Goa
Totomies putkessa
Parin päivän äksöni väsyttää jopa malinoisit.. Sisarukset sulassa sovussa.

Iloista uutta vuotta 2019!

Meidän tiimi käväisi perinteisellä vuoden vaihteen kylpyläreissulla Onnenkoirassa Hyvinkäällä. Etukäteen vähän jännitti miten kiihtyvässä tilanteessa tytöt tulevat toimeen, mutta yhtään kahnausta ei tullut. Kessukin pääsi (lue joutui) altaaseen ja hyvin osasi uida kun vaan näytti suunnan mihin päin :D’

Emäntä vähintään yhtä märkänä kuin hurtat :D
Loppuilta nökötettiin paukuilta piilossa.. Aina ei jaksanut stressata ääniä ja keskittyi luun syömiseen…
…sekä nukkui nätisti kainalossa sohvalla. Jälleen yksi voitettu vuoden vaihde.
Goa oli ihan nakit ja muusi kun kotiin päästiin
Toto tekaisi itselleen pesän sohvalle. Uiminen vaati veronsa :D

Goa 6-vuotta!

Huh hah hei! Enpä olisi uskonut viime vuonna, että tänä vuonna saan juhlistaa Goan kuusivuotis synttäripäivää luonani! Ja näin tulee olemaan myös jatkossa. Koetetaan pitää tilanne hallinnassa ja Goa saa vanheta meidän kanssa. On se sellainen halinalle ja kultakimpale etten siitä enää luovu kun sen takaisin olen saanut!

Onnellinen Goa :)

Fasciassa

Kalustohuoltopäivä. Goa oli viime viikonloppuna hierottavana ja tänään sitten Aina, Saana ja Toto.

Ainalla näkyi tappelun jäljet kaulassa ja korvien takana. Selkää saatiin hyvin auki ja korvien taakse annettiin laseria.

Käsittelyn alussa
Niskan käsittelyä
Laseria korvan taakse

Saanalla oli vaan perus sporttikoiran jumeja jotka aukenivat ihan ok. Solmussa toki mutta muuten ok… hyvä ja tarpeellinen käynti kuitenkin. Mummoon tuli ainakin puoli metriä lisää mittaa hoidon päätyttyä 

 

Mummo naatiskelee

Transsissa :D

 

Puolimetriä lisää mittaa :D 

Totolla oli sitten ruoto niin solmussa, ettei mitään tolkkua. Mutta niin vaan Virpi sai Toton kalvolinjat auki… 


Koko koira veti ihan kippuraan

Sama toisella puolella, kippurointi jatkui

Etujalkojen kalvotusten avaamista

Hissun kissun alkaa Totoonkin tulla mittaa lisää

Niskan käsittelyä

Leukojen avaamista

Ja tältä se sitten näyttää kun on rento ja hyvä olo :D 

#maailmanleveinhymy :D

Xena

Päästiin viikonloppuna näkemään Siniä ja Xenaa. Kaunis malinoisin alku on Xenasta kasvanut. X-lapsilla pyyhkii muutenkin ihan kohtuullisen hyvin. Reippaita pentuja joista omat ihmiset tykkäävät kovasti. Tapaturmiltakaan ei ole vältytty… tuntuu ettei ole pentuetta missä ei jotain sattuisi…