Lammashommia

Kolmannet treenit Pukkilan Primalilla. Jos agility oli vaikeeta, niin siellä sentään esteet olivat paikallaan. Tässä liikkuu lampaat, koirat ja itse pitäisi hallita myös kuviot ja askelmerkit. Ei oo helppoa! Mutta niin koukuttavaa!!

Ensisijaisesti oli tarkoitus antaa Kessun irroitella tänään. Se on ollut jotenkin hillityn tosikko näissä hommissa joten alkuun sai vaan juosta laumaa ympäri. Meno meinasi mennä taas siihen, että käy napsimaan josta sanoin. Muutaman kerran Kessu olikin että tee sit keskenäsi, mutta jatkoi hommia kuitenkin ja lopputreeniin saatiin vielä tehtyä ekaa kertaa stoppeja. Maahanmeno oli todella vahva!

Meillä oli treenissä paljon hyvää, paljon täyttää sekoilua mutta sentäs ei mitään katastrofaalista. Vaikea laji jota tosin helpottaa, että koiralla on viettiä ja motivaatiota paimentaa lambeja. Joku joutuu olemaan aina se ensimmäinen ja vaikka Saanan kanssa on muutamia kertoja lampailla käyty niin kohta on Kessulla enemmän kokemusta takana kuin Saanalla koko elämänsä aikana. Pieni hiljainen haave olisi päästä yrittämään joskus paimennuksen perusrataa mutta siihen on vielä matkaa.. ennen kaikkea ohjaajalla. Koira varmaan olisi nopeastikin valmis jos ohjaaja tietäisi mitä tehdä

Peruskuljetus alkaa olla hanskassa
Kessu valppaana

Kaiken häpeänkin saattelemana laitan meidän treeneistä pätkän julkiseksi tänne. Rallati rallati Kunnes löytyi koiralle aivot. Ohjaajalla ne on vielä osastossa “pending…”