Bh-treeniä

Se on nyt päätetty, että Kessu aloittaa uransa käyttäytymiskokeella. Tänään sitten otettiin kokeenomainen treeni parina juoksunarttu sakemanni Eipä siinä mittään, Kessu köpötteli kaavion ilman nami- tai lelupalkkaa. Toki kehuin sitä välillä ja taputtelin, senhän se pitää kokeessakin riittää. Vietti kesti koko ajan samana, jos en sanois että jopa parani loppua kohden Paikkamakuussa pysyi myös erinomaisesti.

Kesämies kentällä

Kotimatkalla käytiin kävelemässä meidän ostarin edessä. Tuli vastaan pyörää, ihmistä ja ostoskärryjä. Jätin myös hetkeksi Kessun seinään kiinni ja menin kaupan ovesta sisään. Samalla ohi käveli yksi koira kuin tilauksesta. Kiittelinkin miestä koirineen että tämä oli loistava ajoitus kun ollaan just treenaamassa näitä juttuja

Kesämies kaupungilla

Toki kentällä kävi kaikki koirat. Ainan kanssa tein palkattoman kaavion ja koetin puuttua sen jäätävään edistämiseen. Ihan ok edelleen kaikin puolin. Noudoissa näytin palloa nenän edessä joten ei mälvännyt kapulaa.

Eläkeläiset kävivät höntsäämässä omat juttunsa. Toto opetteli piilonkiertoa sekä piilolla haukkumista. Jennyn kanssa puhuttiin että tehdään sille vähän tyttösuojelua Saa malipoika hikoilla korvien välistä kun ihmettelee että mitä hittoo ne tytöt nyt duunaa

Saanan kanssa kävelin ensin uuden bh-kaavion. Tai no, sen mitä siitä vanhasta on jäljellä. Toto höntsäsi samalla tyyny suussa ympäri kenttää. Mummocollie oli erittäin tyytyväinen kun pääsi töihin. 

Joutokoirat