Metsätreenit

Ja sitten tulee niitä päiviä, kun kaikki tuntuu menevän päin sitä itteään. Esineruudussa Aina löysi tänään 3/4 esinettä, samoin Toto. Kessulle treeni oli hyvä, sillä nyt tuli niin iso ahaa-elämys, että tästä on hyvä jatkaa. Mentiin siis treeneissä eteenpäin. Vietiin kaksi esinettä kerralla, ensimmäinen nousi hyvin. Toiselle jouduin lähettelemään pari kertaa mutta sitten pikku herra hoksasi että “niin tosiaan, sinnehän jätettiin myös toinen esine!

Herra valopää :D
Kessutin
Toton esineruudussa oli jotain tosi hassua

Jäljet olivat hautuneet hyvän tovin. Ainan jälki meni niin pipariksi kuin vain voi mennä, hukka vei. Ensimmäistä kertaa evö. Noora oli tehnyt merkkaamattoman jäljen ja Aina meni niin levällään sinne että pistin pelin poikki. Oltiin ihan kadoksissa siinä vaiheessa. Tulipahan tämäkin koettua.

Kessu sen sijaan puksutteli menemäään pari tuntia vanhan jäljen. Ensimmäiselle kepille asti oli vähän muissa maailmoissa, mutta sitten meno parani. 3/4 keppiä ilmaisi hyvin.

Mummocollie kävi jälleen antamassa häiriötä Lyylin jäljelle. Köpöttelee siis lenkin mukana kun tallaan jäljen.
Nooran Lyyli, Toimiva Tyylitaju
Oon kironnut sitä kun Toto ei enää pysy peräkontissa, vaan on sitä mieltä että treeneissä voi tulla haukkumaan takapenkille. Hähää, epä tule enää :D