Lomasta loput irti

Ei hitto.. en oo koiria niin väsyneenä nähnyt kuin mitä ne tämän loman jäljiltä ovat Perjantaina Kessu ajeli jälkeä uudemman kerran. Matka reilu 200 metriä neljällä kepillä. Yks me unohdettiin jotenkin kummassa molemmat metsään, kolme löydettiin. Tämä oli Kessun kolmas jälki tälle vuodelle ja ehdottomasti paras, tällä kertaa alusta alkaen. Edelleen toki mysteeri miten tuo yksi esine jäi metsään

En ole vielä saanut hommattua punkkipantoja hurtille vaikka bortsuista niitä oon kerännyt jo enemmän kuin tarpeeksi. Käväisin lauantaina hakemassa Saanalle ja Kessulle Best Friendin Repeltec -tuubihuivit kaulaan. Katellaan mikä vaikutus näillä sitten loppupeleissä on.

Aamusta mentiin reilu 4 km lenkki hienossa kelissä!

Sunnuntaina, eli tänään touhuttiin sitten Toton, Ainan ja Kessun kanssa. Toto ajeli jäljen nurmella ja hiekalla. Asfaltin osalta meni ihan pipariksi, mutta ei haittaa, enhän sitä koskaan ole edes treenannut. En tiedä onko poliisilla ollessa ajeltu? 

Pätevä nenäeläin jälkipalkkansa kanssa

Ainan kanssa.. no, Ainan kanssa tehdään rutiinia. Tosin nyt hän on keksinyt sitten tämän ylimääräisen volttaamisen sivulla Eteenmenossa otin lelulla nyt kun oli uusi paikka ja hyvää rutiinia että sinne mennään vaikka lelu ei näkyisi. Pitänee taas kohta huudella maahan sitä.

Neiti intomieli

Ja sitten tuo Kessu. En nyt tiedä mitä sanoisin… oli tänään jotenkin tosi matalassa vireessä, häntä ei heilunut.. hiihti vähän perässä Ehkä se oli sitten vain väsynyt tämän viikon jäljitä, muuten ihan ok. Ja päivän teema oli muutenkin hyppynouto jossa sitten loppujen lopuksi päästiin 90 cm kapulan kanssa. Ja sinänsä positiivista, että oppii HETI virheestään. Kun kopsautti tai kaatoi esteen, meni seuraavalla kerralla kunnolla yli osumatta. Mutta on se kaikin puolin jännä koira. Matalatempperamenttinen joo, sen olen todennut jo useaan otteeseen. Haluaisi enemmän rallatella kavereiden kanssa kuin tehdä hommia mun kanssa. Tosin.. sitähän se on päässyt tekemään että peiliin saa katsoa tässä Ja helppo ja kiltti koira se on edelleen muuten. Arkielämä sen kanssa on äärettömän helppoa

Treenin jälkeen käytiin Ruotsinkylän metsässä lenkillä
Iltalenkillä käytiin sitten ihan toisessa suunnassa
Päivän päätteeksi käytiin vielä pesaisemassa turkit