JKK:lla

Tottistreenipäivä ja ennen kaikkea päivä jolloin pääsin ampumaan Ainuskalle. Jennyä odotellessa tehtiin mummon kanssa vähän mielenviristystä sekä Toton kanssa höntsää. Tottis on ollut sen kanssa kyllä aina aikamoista puurtamista, mutta silti osin harmittaa ettei voi enää tavoitteellisesti viedä sitä. Siihen ei aika eikä motivaatio riitä, enkä tiedä riittäisikö välttämättä koiralla paikatkaan Mutta pääasia että voidaan pitää hauskaa ja JKK:lla on hyvä mesta myös juoksuttaa Totoa vapaana.

Mummocollie kapuloi

Eteenmenon esine suussa

Kessulla aloitettiin ensimmäinen kierros taas kävellen Jennyn ja Boan kanssa rinta rinnan. Lopuksi seurauttelin Kessua heidän ympärillään, hyvin kääntää painetta seuraamiseen Aloitin myös Kessulla treenin ensin paikkamakuulla. Rikotaan kaavaa kun ei kaavaa vielä ole Ensimmäisellä luoksetulolla Kessu nousi istumaan. Toisella pysyi ja kolmannella enää vain hätkähti. Treeniä vaatii, mutta Kessukaan ei ole se koira, joka mulla lähtee kokeessa paikkamakuusta

Tokalla kiekalla otettiin noutoja ja esteen ylityksiä. Tasamaanouto ok, vino edessä mutta muuten perille asti. Hyppynouto noin 50 cm ok. Loiva A-este.. lähtee, nostaa kapulan mutta tiputtaa sen ja tulee ilman yli. Siinä sitten koetettiin keksiä muutamia tapoja ylittää este ihan nyt vain kapula suussa takaisin päin. Jätettiin asia korvien väliin hautumaan.. katotaan seuraavalla kerralla oliko vaikutusta. Lisäksi täyskorkea A luoksetulona kuten ykkösluokassa nykyään on tapana. Lopuksi Jenny kävi viemässä eteenmenoesineen ja Höpö lähti kuin tykin suusta perille asti. 

Jokainen treeni ei ole hyvä, mutta jokaisessa treenissä on jotain hyvää

Kessu makoilee, Jenny ja Boa seurailee

Loppuun vielä Kessulle astetta korkeampi palisade.. no problemos!

Ainuskalla aloitettiin myös paikkamakuulla ja ampumisella. Kaksin nyt ei saatu kaikkia häiriöitä kentälle, joten Jenny huuteli seuraamista, luoksetuloa ja kapulan noutamista. Mutta Ainu oli ja pysyi. Hieno tyttö (Mulla on varmaan joku alkava astma kun läähätän joka videossa kuin viimeistä hengenvetoa.. älkää häiriintykö ) Treenit lopetettiin eteenmenon maahanmenoon ja jouduttiin asiasta muutamaan otteeseen keskustelemaan. Samperin ötökkä kun kerralla vois mennä, mutta uteliaisuus voittaa

On se sellainen Toimiva :)

Treenien jälkeen Kessu, Gecko ja Boa kävivät yhteislenkillä. Ja lopuksi vielä juoksutin omat hurtat kentällä ja loppukävelyn metsässä ja pellolla. Jospa olisi illalla jälleen iisimpää sakkia sisätiloissa.