Vieraskenttätreeniä

Mulla alkoi tänään loma! Viime kesän lomia pitämättä, joten käytetään nyt pois ennen kuin uudet tulevat kuvioihin. Aamu alkoi lenkillä näiden tyyppien kanssa meidän joenrannassa.. vauhtia oli taas, linnut lauloivat ja olo oli oikein mahtava

Pitkästä pitkästä aikaa päästiin myös Jennyn kanssa treenaamaan. Otettiin Kessulle ja Ainalle vieraskenttätreeniä ja kävin ensimmäistä kertaa Suomiehen kentällä. Samalla pääsin näkemään Jennyn kohta vuotiaan raitapaidan.. aivan superihana tyyppi  

Kessulla otettiin pari kierrosta. Aloitettiin ilmoittautumisharjoituksella.. eli käveltiin Jenny Boan kanssa ja minä Kessun kanssa vaan ympäriinsä vierekkäin. Kessu ei alkuun meinannut yhtään ymmärtää että koira ei ole vieressä leikkikaverina ja hänen pitää keskittyä vain ja ainoastaan minuun. Loppupeleissä treeni oli todella onnistunut! Sitten seuraavaksi seurailua, henkilöryhmä jossa yhtenä “henkilönä” Boa malinois. Tämä meinasi olla Kessulle vaikeaa mutta selvittiin. Kessulla on myös ollut ongelmana, että se ei leiki lelulla jos toinen koira on vieressä. Olettaa että joko tulee kyytiä toiselta tai mielellään sitten paimentaisi toista koiraa jolla se lelu on. Tämäkin lukko saatiin murrettua tänään ja Höpötin oli oikein taitava. Parasta tässä treenissä oli kuitenkin että pääsin tekemään häiriössä paikkamakuuta niin että vieressä koira käveli ohi ja otettiin luoksetuloja. Kerran jouduin puuttumaan, mutta koska bordercollie, siihen riitti kerta

Ainuskan kanssa seuruut, henkilöryhmä, jäävät, noudot ja eteenmenot. Käy ja kukkuu. Kyllä tuolla suorituksella tulee tarvittavat pisteet jos joskus kokeeseen pääsee. Harmi kun TAAS jäi pyssy kotiin. Ampumista pitäisi nyt päästä treenaamaan!

Hikihän siinä hommassa tulee kun ainamaiseen tyyliin kaikki pitää tehdä 150 lasissa
Mummocollie kävi kiertämässä kuusi piiloa kentällä
Treenin jälkeen Kessu ja raitapaita Gecko (Kare-Saran Gecko) pääsivät leikkimään. Tyypit tulivat hyvin juttuun!
Toto ja isotäti Boa. Boa on Goan äidin Bazran sisko

Maailman epäsosiaalisin Toto meni isotätinsä kanssa vapaana kun ensin tein selväksi, että pallo joka Boan suussa on ei kuulu Totolle ja Toto keskittyy vain ja ainoastaan omaan menoonsa, ei muiden tiirailuun

Häirikkö Boa <3