Poikien kanssa harrastelua

Tänään oli poikien harrastelupäivä. Aamupäivästä jatkettiin Kessun kanssa hyppelyjä ja noutoa. Hyppynouto tuli tehtyä nyt noin 50 cm korkealla hypyllä ja puolen kilon kapulalla. Luoksetulohyppynä nostettiin pariin kertaan rimaa ja loppukorkeus oli 80 cm. Hyvä ajatus Kessulla asiasta on, mutta sen kanssa nyt ei oikein voi kikkailla ja jättää kapuloineen toiselle puolelle estettä.. senkus reippaasti vain itse hyppynouto kokonaisuutena

Toton kanssa käytiin puolestaan vetämässä noin 4,5 kilometrin fillarilenkki. Keskinopeus pitkien ja jyrkkien nousujen kanssa oli noin 20 km/ h ja huippunopeudeksi tuli (varmaan alamäen aikana) 38 km/h! Kyllä sillä kovaa pääsee Tähän mennessä olen ajellut cityfillarilla missä ei ole mitään joustoja eikä liiemmin ilmaa edes renkaissa kun siellä ei se pysy.. mutta tänään tuli sitten tsempattua ja sen verran hyvän tarjouksen löysin että tilasin uuden maastopyörän. Jos antaisi edes muutaman kuopan ja kolon tiessä anteeksi Ehkä pitää myös ostaa uudelleen se kainpo:n adapteri ettei noissa vauhdeissa ole hihna solmussa eturenkaan välissä

Jäähkälenkki oli parisen kilsaa ja kyllä tarttee sanoa että Toto käveli sen erittäin hienosti Koira joka normaalisti vetää kuin höyryveturi, oli sitten tarkoitus tai ei niin nyt oli iisisti vierellä. Teki varmasti myös pääkopalle hyvää päästä purkamaan pahimmat paineet. Hyvä Toto, kunnon veturi