Vuoden eka kerta JKKlla

Tarkoitus oli mennä vaan läheiselle nurmikentälle tottistelemaan, mutta siellä heiteltiin fresbeetä.. plan B käyttöön ja nokka kohti JKKn kenttää jossa ei olla tänä vuonna vielä käyty. Paikalle kun pääsin niin taas muistin miksi siitä mestasta niin kovasti pidän Ärsyttää että matka sinne on nykyään niinkin pitkä! Ihan huippu hyvä kenttä hyvällä paikalla!

Kävin viemässä eteenmenopallon kentän päähän. Saanan kanssa tehtiin samalla vähän tottista ja pari noutoa. Mummolle sekin oli extraa ja niin rouva nautti hommasta. Ja kun aikaa oli, niin kävin ihan kahden kävelemässä loppulenkin Saanan kanssa. 

Kamera rakastaa tätä koiraa! Saana on niin kaunis ja osaa poseerata joka tilanteessa!
Valkovuokkoja kentän laidalla

Seuraavaksi oli vuorossa Toto. Eihän me enää muuta kuin höntsätä sen kanssa ja kun en missään uskalla pitää irti niin elämä on ollut vähän haastavaa. Kentällä kuitenkin sai rallattaa ihan oman mielen mukaan, heittelin palloa ja pidettiin hauskaa samalla kun tehtiin tottista. Auttaahan se kaikki arkihallintaan kun saa välillä treenattua. 

Vakavat asiat vakavalla naamalla
Kaunis Toto
Mun poika.. Totomiäs <3

Ainan kanssa otin pk-kaaviota ja noutoja. Ainamaiseen tyyliin kaikki tehtiin vähintään täysiä. Noudoissa istuu edessä tosi reippaasti vinoon minusta katsoen oikealle. Sinänsä hassua kun kuitenkin siirtyy sivulle etukautta. Eteenmenossa ei ollut palkkaa. Ensimmäisellä kerralla sain huutaa kurkkuni kipeäksi että sain ötökän maahan. Tokalla meni maahan jo ekalla käskyllä

Veri on viettiä :D
Ainukainen.. ja tämäkin kuva otettu kännykällä. Mä niin rrrakastan mun uutta Samua <3

Kessun kanssa sitten viimeisenä kentälle. Tehtiin bh-kaaviota ja se olikin ihan ok siinä. Matalalla hyppyesteellä hyppynoutoa ja otus tiputti kapulaa.. sitten koetin saada sitä loivasta A:sta yli, mutta sama juttu. Ei oikein onnistunut. Kessu oli aika väsy. Tehtiin vielä luoksetulona täyskorkea metrinen ja A jotta saa tuntumaa esteisiin. Ne menikin ihan ok. Lopuksi Kessu kävi kiipeämässä 180 cm palisaden. Ja kovasti sillä olisi ollut virtaa mennä hillumaan kavereiden kanssa sen jälkeen.. sen se tuntuu osaavan. Mutta sitä ei nyt päästy harrastamaan sillä kentälle oli tulossa seuraava treenari. Ihan mukavasti meni 2,5h hurttien kanssa. Olisipa vielä ollut seuraa.

Kessu tulossa alas täyskorkealta A:lta
Hiki hommissa tuli
Paikkamakuutreneiä
Pitäs päästä jo rallattamaan
Väsy painaa treenin jälkeen
Kessun tavaramerkki.. tassut ristissä