Rajat kiinni, korona case

Täällä sitä ollaan, rajan takana.. under the dome, Uusimaa. Meillä meno jatkuu edelleen ihan “normaalina” jos sitä tämmöisessä nelitassuperheessä voi normaaliksi sanoa Olen itse edelleen joka päivä töissä ja treenit ovat jo siitäkin syystä olleet vähissä. Lisäksi meidän jälkimaastot ovat jääneet rajan taakse eikä mökillekään tällä hetkellä saa mennä

Me on lenkkeilty paljon joka ilta. Ruotsinkylän tutkimusmetsä on aivan superihana paikka mennä ottamaan kuvia ja ulkoilemaan. Laaja alue jossa ei tarvitse törmätä muihin ja muutenkin ihmisiä tulee harvakseltaan vastaan.

Minä ja mun lauma, kuva Ari
Toto on irti vain kuvaustilanteissa, muuten se kulkee aina hihnassa
Aina kaunokainen
Mummocollie
Meidän hovinarri :)
Sunnuntaiaamun elbailuja
Paimentamassa.. malinoiseja :D
Rankka elämä ja mitä jäi.. :D

Hei kyl me ollaan vähän treenattukin. Aina ja Kessu tekivät tottiksia tänään sunnuntaina. Ainan kanssa pitäis käydä jossain kentällä ottamassa esteet ja ampumassa. Muutenhan tuo käy ja kukkuu.. 

Kessu ilmentää nyt sitä mitä olen hakenut siitä koko ajan!  Voi viude sen tekeminen on makeen näköistä ja tuntuukin nyt jo jossain! Superrrrrr Pieni ajatuskatkos tuli, mutta se ei enää jäätynyt tilanteesta. Jes!

Onneksi koirat viihtyvät myös omalla pienellä pihalla…