Fyssärikäynti

Kessun oli aika päästä elämänsä ensimmäistä kertaa käsiteltäväksi. Sopivasti sain sille ajan Tamaralle joten sinne mentiin. Pieni mies osasi käyttäytyä hienosti. Alkuun oli toki sitä mieltä että “kiitos tää riittää” kun tuli eka jumipaikka, mutta antautui kuitenkin hyvin käsiteltäväksi. Saatiin kovasti kehuja kropasta ja lihaksistosta. Hyvän mallinen koira, terveellä kropalla. Seuraava tsekki joskus syksyllä.

Hieman piti kuulostella mitä siellä takana oikein tapahtuu
Aaa että.. hää nauttii

Totolla ei pitänyt olla aikaa, mutta halusin nyt kuitenkin vielä toisenkin mielipiteen etujalan kuntoutumisesta. Ja samaa feedbackia saatiin, jalka on toipunut niin hyvin kuin vain tilanteeseen käy ja oikeastaan oli onni, ettei sitä lähdetty leikkauksilla korjaamaan. Toto pärjää sen kanssa niin kauan kuin on tarvis ja kinttu on tällä hetkellä oireeton

Käsittelyssä
Rentona

Pahimmat jumit jätkä oli sitten saanut takapäähänsä. Totomainen elämä on rankkaa, pitää mennä kovaa päästä päähän Nyt kehiin neurobion forte sekä NESTEYTYS! 

Hammasta purren
Niskan venytystä

Meillä on Toton kanssa hieman outo suhde Välillä se häipyy maisemiin kun menen istumaan samalle sohvalle missä hänen ylhäisyytensä suvaitsee maata. Välillä sitten on päästävä siihen ahtaimpaan väliin ja niin iholle kuin vain voi. Miehet… niitä ei voi ymmärtää. Ilman ei pärjää ja ilman niitä olis liian helppoa

The KING of fucking everything