Hyvää uutta vuotta!

Vuosi on vaihtunut. Me käytiin jo perinteeksi muodostuneella uintireissulla Hyvinkään Onnenkoirassa vuoden viimeisenä päivänä tarkoituksena sekä tietty puhdistaa koirat että myös väsyttää ne, etenkin Aina. Ainalle oli myös varattu rauhoittavat ensimmäistä kertaa illan varalta ja Sileo toimi kyllä hyvin. Tosin Aina oli sätkynä sitten seuraavana aamuna vielä ihan kunnolla, vaikka illan olikin ihan “unessa”.

Vuoden ekana päivänä käytiin mökillä. Tuuli oli hieman tehnyt tepposiaan, mutta mitään merkittäviä vaurioita ei mökissä havaittu. Koirat painoivat pari tuntia täyttä häkää ja illalla oli väsyneitä hurttia pitkin poikin lattioita.

Toto posettaa

Ekat treenitkin ehdittiin tänään käymään. Ainalle katsotaan nyt joku avoimen koe, sillä hurtta alkaa olla valmis koetokseen. Ei siellä pisteillä juhlita, mutta jos se ykkönen tulisi…

Kessu osaa nyt haukkua ja lisänä opetteli ruutua. Ihan kivoissa tiloissa pienimies onkin tällä hetkellä. Kohta voisi alkaa uskaltaa katsoa jonkun rallykisan. Toisaalta haluisin Ainalle ensin sekä TK2 että RTK2:n.. mikäli kaikki menee putkeen vaatisi se vielä viisi starttia.