T-pennut 4-vuotta!

Aika menee niin nopeasti! T-pennut täyttivät tänä Itsenäisyyspäivänä jo 4-vuotta! Paljon onnea Toto, Kyyti, Pena, Aina, Lyyli ja Konna! Sekä Falco.. missä lienetkin Falco katosi Goan X-pentuepisodin myötä menneenä kesänä.

Pena ja Aina 10kk

Me käytiin synttäripäivänä treenaamassa. Ainan kanssa haaveena se tokon avoin luokka, mutta on tää yksin treenaaminen niin syvältä. Tarvitsisi liikkurin, tarvitsisi henkilön auttamaan palkkauksessa. Mutta näillä eväillä se on mentävä… Onneksi sentäs ruudun ja merkin erottelussa alkaa tapahtua edistystä. Seuraamisen suhteen oon jo luovuttanut, kamalan näköinen se on mutta olkoot. Ei se nollille mene, kai?

Toto siirtyi viettämään sairasleläkeläisen virkaa törmättyään kiveen elokuun alussa. Lupa liikkumiseen on nyt saatu. Toto on liikkeisään puhdas, mutta jatkohan se luonnollisesti näyttää kestääkö paikat. Meillä ei enää kestä kenelläkään pää toista sairaslomaa… ja pumpulissa en ala malinoisia pitämään.

Myös Kessu kävi hallissa.. muutama päivä sitten Kessun mieli oli taas mailla halmeilla. Mikälie juoksunarttu aiheutti syömättömyyden ja treeneissä asioiden unohtamisen, mutta tänään ainakin näytti siltä että se olo on ohitettu. Kessu oli oma reipas itsensä.