Fasciassa

Edellinen kerta lokakuussa jäi välistä mutta tänään päästiin vihdoin Virpin käsittelyyn! Toton suhteen jännitti kyllä enemmän kuin tarpeeksi, mutta mitä vielä Toki normaaleja jumeja on tullut, mutta lihasmassa on hyvä kaikkialla. Toto on käyttänyt kroppaansa ok ja liikeradat murtuneessa jalassa ovat lähes täydelliset Ikuinen kielto korkeille hypyille on, esim. pk A ja metrinen.. mutta se ei haittaa. Toto on muutenkin päätetty jättää eläkeläiskoiraksi joten normi aktivoinnit on sallittua. Aksaakin saa matalilla rimoilla tehdä kun suunta on eteen eikä ylimääräisiä pyörityksiä tule. Keppejä ja kontakteja on tietty syytä välttää loppuun asti. Voi että mie oon onnellinen

Lannerangan käsittelyä
Fasciat auki
Murtunut lapa venyy täysin taakse
ja eteen.. koiran ilme ei värähtänytkään missään vaiheessa
Väsy iski
Se hetki kun järki seisoo

Ainuska puolestaan oli jostain syystä vasemmalta puolelta molemmista jaloista todella jumissa. Eipä ole tätäkään ennen nähty. Koko koira oli ihan matona käsittelyn aikana. Myös vasemman etujalan kainalossa oli kipupisteitä. 

Lannerangan availua
Kainalon kipupisteitä selvittämässä
Myöskin leuka oli kauttaaltaan jumissa. Ainalla on tapana ollut viime päivinä käydä roikkumassa meidän lenkkipolun varrella olevassa köydessä..