Marraskuun kuulumisia

Edellisestä päivityksestä on kulunut luvattoman kauan aikaa.. me ollaan treenattu joka viikko ja varsinkin marraskuun viimeinen viikko oli aika vauhdikas treenien osalta 😁 Koetetaan purkaa kuukausi auki.

Alkukuusta saatiin lenkkeilyt pikkuhiljaa vanhaan tyyliin Toton kolarin jäljiltä
Alkukuussa käytiin myös moikkaamassa Valoa (Toimiva Xenon). Ihana, sosiaalinen malipoika

Alkukuun treenejä videolinkkeinä

Saanallakin töppönen vielä nousee, vaikka ikää onkin. Kylmä on taas aiheuttanut pompottelua. Välillä syömisen kanssa kenkkuilua. Muuten ok kunnossa vaikka selkeästi alkaa nyt ikä näkyä 😩 Tämä kaikki on tullut ihan hetkessä.

Toton suhteen olen toiveikas… reilu 3 kk onnettomuudesta. Hissun kissun hallittua liikkumista lisätty. Hallissa saanut jolkotella vapaana ja joulukuun puolessa välissä saisi sitten päästää irti. En tiedä riittääkö meillä kenelläkään enää hermot moiseen koettelemukseen. Mali ja saikku on hermojaraastavaa ennen kaikkea koiralle itselleen joka on tottunut menemään ja tekemään.

Toto on joka tapauksessa pistetty sairaseläkkeelle, saapi hötkyillä kotikoirana ja mun turvana pimeillä metsäpoluilla. Eläkeläisiä pitää tietenkin aktivoida myös joten siinähän ne kaksi koiraa menee kerralla 😂

Eläkeläiset Saana ja Toto (Myytin Sanansaattaja & Toimiva Taskuvaras)

Noora ja Lyyli me ollaan tavattu pariin otteeseen marraskuun aikana. Ei auta kuin hattua nostaa kuinka hienoa työtä Noora on Lyden kanssa tehnyt. Kiihkeä ja vietikäs koira ei ole helpoin vietävä…

Ihana Lyyli (Toimiva Tyylitaju)

Kessun kanssa on marraskuussa menty vähän väärään suuntaan.. Kessu oli toki muutamana iltana syömättäkin, eli naapurin koirien juoksut haittasivat, mutta otus on muutenkin ollut jotenkin “outo”. Kessu on mennyt epävarmaksi kaikkien jäävien ja käännösten ohjelmaan ottamisen jälkeen. Taitaa kuskilla olla koiraa kiireempi? Tosin kun vertaan että oltiin Saanan kanssa tokokokeen aloluokassa koiran ollessa 1v3kk, niin en voisi edes kuvitella vielä meneväni Kessun 1v 6kk kokeeseen. Ehkä tässä sitten uroksen ja nartun ero?!

Tosin me aletaan työstämään tätä ongelmaa HETI. Paluuta taakse, treeneissä TUNNETILA tärkein. Taisi seuraavana päivänä tulla mun ja meidän historian lyhyin treeni

Treenaamattomaksi en Kessua halua jättää, toki pientä taukoa tulee väkisinkin joulun seudulle, mutta muuten tehdään vaan kivaa ja helppoa ja haetaan varmuus takaisin sitä kautta.

Kessu mielellään seukkaa muiden kanssa.. Tässä näkyy se pieni ongelma mikä oli kun Kessu oli pieni. Meillä oli Goan ylläripennut samaan aikaan ja kaikkea tarvittavaa aikaa ei Kessun ollessa pentu saatu järkättyä.

Nooralla oli hauska idea luoksetuloon ja perusasennosta maahanmenon opetteluun joten tietty piti kokeilla.. ettei siitä tullut Ainan kanssa mitään 😂

Tokon avoluokka on Ainan kanssa tavoitteena nyt tulevana keväänä. Tältä vuodelta se kariutui lukuisten saikkujen vuoksi. Nyt on suurin työ tehtävä ruudun ja merkin erottelun kanssa. Edellispäivän kokeenomainen treeni JANKKilassa ei mennyt niiden osalta kovin hyvin joten otettiin erä merkin kertoa KAT-tilasssa.

JANKKilassa 29.11.2019 Lyyli, Kessu ja Aina (Toimiva Tyylitaju, Sellainen Kesämies ja Toimiva Tunnetila)

Voimabiisejä oltiin Nooran kanssa kuuntelemassa alkukuusta 😊