Törmäys koirapuistossa

2,5 viikkoa siitä kun Toto ja Aina juoksivat rintarinnan koirapuistossa päin kiveä. Se törmäys kaikuu edelleen korvissa… ja voitte uskoa kun kaksi kahelia painaa sen 30km/h ja törmää täysillä päin! Laitoin palautetta kunnallekin että nämä kivet ovat HENGENVAARALLISIA kovaa juokseville koirille. Hiekan väriset kivet hiekalla puiden varjojen keskellä…

Aina selvisi kolarista pienemmillä vammoilla, hampaasta lähti pala, silmäkulma aukesi ja nivuseen tuli hiertymä. Toki oikea lapa otti osumaa, mutta Aina liikkuu puhtaasti.

Toto ottamassa kylmähoitoa

Sen sijaan Toto kärsi tömärissä isoimmat vauriot. Vasemman etujalan liike on edelleen epäpuhdas. Jalkaan ei saa taivuttamalla enää kipureaktiota. Toto venyttää etupään normaalisti aamuisin ja kiipeää esim. rappuset puhtaasti. Pääsee autoon, pois sieltä ihan ok. On oma normaali iloinen itsensä eikä näytä millään tavalla kipeältä.. Tämän koiran kohdalla voin todellakin tietää jos on kipeä tai väsynyt, sen huomaa kaikki sillä Toto on silmin nähden ärtynyt. Tällä hetkellä epäily on siis hermovaurio jalassa. Sitä ei vielä tiedetä jääkö vaiva pysyväksi ja koira 3v 8kk alkaen sairaseläkeläiseksi Vi*uttaa enemmän kuin sanoin pystyy kertomaan!

Vasemman etusen liikeradan ero näkyy tästä kuvasta hyvin. Lapa ei tule omatoimisesti eteen samoin kuin oikea.

Pari viikkoa Toto oli levossa, mutta sitten alkoi sen verran paikat hajoilemaan kotona liikkumattomuuteen että Toto sai mahdollisuuden olla vapaana mökillä viikonlopun. Voin sanoa että otus nautti elämästään kyllä täysillä Näetkö sinä kipeän koiran videolla?