Xenalle uutta kotia

Uutta ja loppuelämän kotia tositarkoituksella etsii 8/2018 syntynyt rekisteröity malinoisnarttu Toimiva Xena 💖 Xena on vilkas, vauhdikas ja energinen harrastuskoiran alku. Se on sosiaalinen, leikkisä ja myydään vain harrastavaan malinoisin tuntevaan kotiin! Ei laumanjatkoksi, eikä pelkäksi kotikoiraksi tai ensikertalaiselle. Koulutus kesken ja vaatii uudelta omistajalta paneutumista asiaan, mutta tehtävä ei ole mahdoton 😉 Mieluiten omakotitaloon. Xena ei ole ongelmakoira. Pienikokoinen, n. 18 kg ja 50 cm korkea. Erinomainen esim. agilityyn missä on alkeiskurssi käyty ja osaa muutaman esteen rataa, mutta muutkaan lajit eivät ole poissuljettuja. Xena on terve, ei rapsuta eikä kirputa. Tiedustelut kasvattajalta. Koira on Vantaalla. Steriloitu.

Tiedustelut ensisijaisesti mailitse
teamtoimiva@gmail.com tai TeamToimivan messengerillä