Treenailemassa

Viikonloppuna on touhuiltu kaikenlaista. Lauantaina malinoisit pääsivät tekemään henkilöetsintää sisätiloissa. Paras kolmesta oli yllättäen Aina joka kohdisti hajun todella nopeasti. Toto väsytti itsensä eniten juoksemisella ja Goalla meni hetki kanssa paikallistaa hallista putkien välistä missä kohde oli. Kovasti teki sekin töitä. Hauskaa puuhaa kaikin puolin.

Sunnuntaina käytiin Helenan ja Nappiksen kanssa treenailemassa. Saana pääsi ekana hömpöttelemään kentälle, Kessulla tein perus imuutustreeniä ja tällä kertaa poitsu keskittyi jopa nurmella ? Toto kävi Helenan Lissun parina ottamassa ensin paikkamakuun ja siitä perään “koko kaavion”. Henkilöryhmässä malinois Lissu oli yksi “henkilö” ja se ei Toton menoa haitannut. Noudot olivat hyvät ja vieraskenttätreeninä kokonaisuus erittäin hyvä!

Aina oli jotenkin todella hermostuneen oloinen, saatiin kuitenkin treeni tehtyä ja Goan roudasin sitten kesken treenin autoon. Oli ötö sellaisilla kierroksilla ettei mennyt kuin sähläämiseksi koko touhu. Jälkikäteen ajateltuna olisi pitänyt lopettaa jo paljon aiemmin mutta ei sitä näköjään osaa eikä muista ?

Samalla sain suunnitellusta pentueen emästä Martasta uutta tottisvideota ?