X-kakarat 4 viikkoa ja yli

X-kakarat kasvavat kovaa kyytiä. Nyt on mittarissa jo 4 viikkoa ja 2 päivää. Tähän mennessä on syöty kaksi matolääkekuuria Flubenolia, Goa on samalla saanut Axilur-kuurin. Ruokana on maisteltu pentupuuron seassa jo jauhelihaa ja raejuustoa ja tänään saivat ensimmäistä kertaa samaa pentunappulaa mitä Goa syö. Kaikki ruoka uppoaa hyvällä ruokahalulla ja perään vedetään tissimaitoa. Pentupaketit on haettu Eukanubalta odottamaan pentujen kotiuttamista…

Ulkoiltu ollaan joka päivä ensimmäisen kerran jälkeen muutaman minuutin ajan. Kovin kauaa eivät vielä tarkene mutta reippaasti liikkuvat. Kynnet on leikattu pariin kertaan. Pennut ovat tavanneet Kessun ja Toton nenätysten. Molempia poikia kiinnostaa kakarat kovin. Kaverit ovat käyneet katsomassa ja kovasti on kakaroita kehuttu kuinka ihmisläheisiä ovat, hakevat kontaktia ja änkeävät syliin. Ovat rentoina sylissä. Omat kodit ovat jo löytäneet varmasti Xtreme ja Xoxo. Alustavasti ehkä yksi tai kaksi tyttöä etsii vielä omaa kotia, mutta odottelen kovasti myös Kennelliitosta tietoa saadaanko lapset EJ-rekkariin vai ei. Nämä eivät ole mitään ensikertalaisen koiria vaan tarvitsevat malinoisin tuntevan kodin. Ja mielellään harrastavan sellaisen. Kilttejä, sosiaalisia, hyviä syömään. Saavat paperit tai eivät niin malinoiseja nämä ovat.

Xcode

Purkka (Xylito). Tästä pähee peli agilityyn!

Xoxolla on jo oma koti

Hulda (Xanor). Meidän pieni hiirulainen… tulee jäljessä painossa. 4 viikkoa ja 1 kilo mutta reipas pieni, kontaktinhaluinen, utelias ja aivan valloittavan ihana malinoislapsi

Exä (Xtreme) muttaa Kyytin kaveriksi Ouluun