Montsutouhuja

Kylläpä nyt työt haittaavat harrastuksia! Kun sitä haluaisi olla siellä, täällä ja tuolla. Treenata sitä ja tätä ja sit ei ehdi ? Haluisin kisaamaan metsäjäljelle, kisaamaan montsuun… vepe nyt on vaan pakko unohtaa. No eniveis, tänään treenattiin toista kertaa ulkona. Tytöt aloittelivat juoksut viikolla ja mä unohdin ottaa Ainalle pökät mukaan joten Aina treenasi koko päivän viimeisenä.

Aloittelin Totolla tottikset. Tehtiin kaikki ykkösen liikkeet. Ilmoittautuminen, paikkamakuu yhdistettynä ruoasta kieltäytymiseen. Kaukot, eteenmeno, seuraaminen ja hyppy. Onhan niissä tekemistä ihan omiksi tarpeiksi mutta positiivista että eteenpäin on menty. Toto jopa kaukoissa nousi ilman että yritti tulla eteenpäin.

Eteenmeno alkamassa

Nouto

Kaukot

Palisade noin 190cm

Puruissa se oli sitten ihan paska. Ei ole ikinä ollut noin huono. Ei ollut yhtään ohjattavissa, tuntui itse tietävän paremmin mitä tehdään. Vähän me siinä välillä neuvoteltiinkin että mitä vielä ja treenin jälkeen oli lyömässä kamat kasaan ja himaan. Suoraan sanoen vtutti niin paljon. Mutta jospa se nyt on sitten näistä juoksuista mennyt ihan sekaisin… jos ei ääni kellossa muutu juoksujen jälkeen niin mä en enää jaksa lyödä päätä seinään. Sit me tehdään jotain muuta.. Eikä siis kyse ole siitä etteikö menisi puruun tai etteikö purisi hyvin, vaan ei vaan löydy sitä yhteistä säveltä. Melkein äitinsä piirteitä, jästipää mikä jästipää ?

Kuules jätkä, missä ne korvat on?!

Ohjaajan puolustuksessa

Paon torjunta

Välinehyökkäys

Pienen tototurhauman jälkeen manasin Ainalle alkulämpän aikana pari valittua sanaa asiasta hallinta ja jumankekka se mimmi yllätti! Onhan sika, porsas ja kaikki muutkin lajit samassa kropassa mutta on siinä mimmissä vaan ytyä! Ensin tottis ja heti perään purut.

Kaukolaatikossa :D

Nouto

Palisaden aloituskorkeus

Keppihyökkäys

Keppihyökkäys hypyn kautta

Ohjaajan puolustus

Välinehyökkäys :D

Hyvä tyttö <3