KAT kevät 18, 13

Alkaa näkymään treenien suunnittelussakin se, että kokeet on tulossa. Ei vaan hömpötellä ?
Totolle ensin rallattelua. Katselin tulevan kokeen tuomarin ratoja ja samat kuviot toistuu kisasta toiseen joten koetetaan treenata sen mukaan että taivutaan tähän käsialaan. Toto on ollut nyt tosi reipas ja tekemässä innoissaan hommia… vissiin joku pieni notkahdus meidän suhteessa tapahtunut ihan positiiviseen suuntaan ☺ Lopuksi oli vuorossa objektin vartioinnin opettelua. Nyt Toto jo menee hyvin objektille ja osaa laittaa tassut objektin päälle. Seuraavaksi sen pitäis sitten opetella spinnaamaan siellä ympäri ja tuntuu kyllä niin vaikealta se vaihe mutta prkele.. täältä noustaan ?

Ainan kanssa ensin seuraamisen paikkaa ja kuuntelua. Eikä oletusarvoisesti vaan tehdä sitä mitä oletetaan seuraavaksi tapahtuvan. Hissun kissun vaikka selkeästi oli taas pikkumalilla ajatustyön kanssa kovasti tekemistä ? Muuten alokkaan kuviot läpi sillä koepaikka saatiin Janakkalaan ensi kuun alkuun. Jospa sieltä nyt se kolmas ykkönen ja koulari sitä myöten.

Tokon jälkeen väännettiin montsun objektia. Aina teki perjantaina moken kanssa ensimmäistä kertaa, mutta tyyny moken kädessä ei vaan toimi tälle koiralle. Tänään vaihdoin jalkapatit kinttuihin, olo oli kuin maalivahdilla mutta Aina keskittyi oikeasti tehtävään eikä vaan nähnyt purutyynyn kuvia silmissä. Piti sitten kikkailla ja kokeilla kestäiskö tuo myös peruuttamista mutta se oli vielä liikaa.

Saana on piristinyt ihan silmissä. Tehtiin vähän rallytokoa, alokasluokan kuvioita ja avoimen kiemuroita. Mummo on kyllä aika liekeissä!