KAT kevät 18, 12

Ja samat kuviot tänään.. Ainalla nousee vietti treenistä toiseen, ei todellakaan helpota seuraamisen korjaamista. Voi hemmetti! Muutenhan se on just sitä mitä oon halunnut! Viettiä ja voimaa! Pitääpä saada sitä seuraamista kuvattua tässä nyt taas että näkee itse miten kamalalta se sivusta näyttää ?

Totolla rallya ja se oli jotenkin tosi reippaana ? On sen kanssa myös mukava tehdä hommia, toivon että tää tie vie meidät tuloksiin. Eihän se suhde ikinä tule olemaan sitä mitä pennusta asti vietynä mutta jos edes puolet siitä…

Saana oli jo normaali oma itsensä ja pääsi tekemään rallytokoa, mummo oli ihan liekeissä ? Jahka varoajat on ohi niin täältä pesee ?

Mummon frolictemppu

Saanan pattikin on hävinnyt olemattomiin

Ainan kanssa käytiin vielä iltapäivällä ampumaradalla kuuntelemassa laukauksia. Ja eihän toi ottanut niitä kuuleviin korviinsa. Voidaan siis hyvillä mielin jatkaa mondioringin parissa! Ainoa on nyt ne raketit mistä Aina ottaa hernettä nenään mutta pääasia ettei vaikuta meidän harrastamiseen. Olen siitä hyvin onnellinen ? Jos se haulikon kestää 15 metrin päässä niin eiköhän se kestä 9 millisen purun aikana ?

Lopuksi oltiin sitten vielä ilman leluakin ja Aina ei ottanut laukauksia kuuleviin korviinsa. Hyvä juttu!