KAT kevät 18, 11 ja hammasremppaa

Tänään oli hetken omaa aikaa joten suunnattiin ensin kameran kanssa ulos ottamaan kuvia. Enpä ole aikoihin napsinut niin paljon ja kun vihdoin sain jälleen adoben lisenssit tulille niin pääsin vielä käsittelemään kuvat. Tekipä eetua ?

Toto liitää

Mummolle lumet naamalle kun nuoriso painelee

Huvipoliisi hommissa

Ulkoilun jälkeen halliin. Ohjelmassa Ainalle seuruupaikan korjaamista.. saakeli että on alkanut vietillisesti nousemaan nyt niin että vinkuu. Voi kiesus.. paikka hieman parempi mutta kantaako se seuraavaan kokeeseen. Lisäksi tein irtohypytystä suoralla jossa viimeisenä okseri. Ja treenattiin vielä kaupanpäällisinä montsun objektin vartioitia. Ainalla on kyllä niin hubaa se touhu ettei tosi ?

Takarima 60 cm.. liito-ominaisuudet ok!

Matkalaukun vartija :D

Tyttö ja matkalaukku

Toto kävi tekemässä rallytokon alokasluoka liikkeitä. Ilmoitin sen Porvooseen seuraavaan kokeeseen ensi kuun alkuun niin treenataan nyt sitten ihan oikeasti asiaa ? Lisäksi noutoa ja agilitya sekä tietty objektin vartiointia. Se ei meinaa mennä Totolle kaaliin, ei sitten millään.

Hoplaa! Toton eka okserin ylitys.

Saana kävi tekemässä avoimen rallattelua. Kieppi vasemmalle ei meinaa onnistua. Mutta uutena se hyppy ja istumisen kautta seisominen on jo paremmalla mallilla. Tosin mikäs kiire tässä.. kun pääsis nyt sen viimesen alokkaan joskus…

Loppuun vielä kaahottamista ympäri hallia ennen kuin lähdettiin loppuverkalle ulos.

Sisarukset rintarinnan

Toto kiihdyttää

Saana paimentaa

Aina

Saana

Hallin jälkeen saateltiin Saana Keravan Evidensiaan hammasremppaan. Pahoin pelkäsin jo etukäteen että hampaita tullaan jälleen viemään ja niinhän siinä kävi. Paradontiitti on levinnyt takahampaisiin ja poistoon meni isot puruhampaat takaa. Tosin aika ja rahat ei tällä kertaa riittäneet kuin hammaskiven sekä kahden hampaan poistamiseen joten uusi aika pitää varata parin kuukauden päähän.. kunhan saan budjetin taas balanssiin. Saanan ellikeikkoihin on parin viime viikon aikana uponnut yli 1200 euroa ?

Potilas kotona.. näinä hetkinä ymmärtää sen miten rakas voi toinen olla <3