Saana eläinlääkärissä

Viime viikolla huomasin Saanan kyljessä patin, joka tihkui nestettä. Eilen käytiin eläinlääkärissä ja patista otettiin ohutneulanäyte. Näytteenoton jälkeen verta valui patin kautta jonkin verran mikä ei tässä tapauksessa kyllä ole mikään hyvä juttu. Patti oli myös jonkin verran tulehtunut ja Saana sai antibioottikuurin.

Potilas Pöö

Tänä aamuna neito sitten oksensi verta ja mä maalasin jo kaikki pahimmat mielikuvat kissan kokoisista kasvaimista joten varasin ajan röntgeniin että päästiin läpivalaisemaan Saana kasvainten poissulkemiseksi. Luultavasti antibiootti oli vain ärsyttänyt vatsaa ja verinen aamuoksennus johtui siitä. Ikinä ei ole moista käynyt ja kun pattia säikähdin niin pieni muotoinen paniikki tuli kehitettyä asian suhteen ?

Saana antoi tutkia itsensä hienosti röntgenpöydällä

Onneksi ainakaan tällä kerralla ei löytynyt mitään vakavaa. Seuraavaksi odotetaan ohutneulanäytteen tulos ja jatkot päätetään sen mukaan. Ensi viikolla olisi ohjelmassa vielä hammaskiven poistoa joten samallahan sitten napsitaan ylimääräiset patit pois jos tarve vaatii.