Saanan ja Toton päivä

Saana oli ilmoitettu Janakkalaan kahteen rallytokokisaan. Tällä viikolla sain myös peruutuspaikan Totolle ja omien työvuorosekoilujen jälkeen tajusin etten ehdi edes treenata sitä. Totohan on rallatellut joskus joulukuussa viimeksi joten hieman mentiin jännät housussa paikalle. Eiliset rallattelut menivät meinaan Toton osalta niin penkin alle ettei siitä sen enempää.

Eka rata oli kiva, okei meille vaikea peruuttaminen mutta sitä on treenattu ja Saana sen hanskasi tällä kertaa. Mäkään en vissiin liiemmin mokaillut ja pisteitä saatiin 96 jolla irtosi kolmas sija ☺

Sen jälkeen Saana autoon ja Toto tulille. Toto otti tilanteen hyvin nopeasti haltuun ja teki mun kanssa mukavasti töitä radalla. Erityisesti mieltä lämmitti tuomarin kommentit “kaunis seuraaminen ja kontakti” ? 93 pistettä.

Saanan toinen rata oli sitten vielä vuorossa ja oltiin jo tekemässä sadan pisteen suoritusta mutta sitten Saana ei mennyt kokonaan maahan, mulla meni pasmat sekaisin, otin uusinnan ja unohdin istumisen ennen maahanmenoa kun ajattelin vain että tällä kertaa otus varmasti menee maahan. Menihän se vaikka koetin parhaani mukaan töpeksiä asian ? Tästä siis -13 pistettä ja lopputuloksena hyväksytty 87 pistettä.

Tyytyväinen saan olla. Hyväksytty tulos kaikista kolmesta startista. Opeteltu on lajia Youtube videoilla ja nettikonsultoinnilla. Kiitos kaikille vinkkejä antaneille ??

Saana ja kolmannen sijan palkinnot

Ensimmäinen rata (Saana & Toto)

Toinen rata (Saana)

Klikkaamalla isommaksi

Klikkaamalla isommaksi

Klikkaamalla isommaksi