KAT kevät 18, 6

Hupsis.. vähän jäänyt välissä päivittämättä kertoja, mutta sitä samaa on tehty joka kerta. Aina tottistelee kun vielä olisi pari koetta käytävänä siihen koulariin. Toto höntsää bh:ta varten sekä tekee välillä agilitya ja Saana käy rallattelemassa koska kaksi rt-koepaikkaa on varattu 1,5 viikon päähän.

Koetan korjailla Ainan seuraamista sen mitä sitä nyt ehtii tässä 1,5 viikossa korjaamaan. Edistää, poikittaa, pomppii… Liikkeestä maahanmeno on ollut nyt todella hyvä joka kerta, samoin luoksetulo ja siitä sivulle siirtyminen. Kapulaa on pidetty pallonkuvat silmissä mutta muuten olen tehnyt palkatonta treeniä. Tänään ei kapulan jälkeen sitten taas noussutkaan kaukoissa joten niitä vähän veivattiin. Luoksehyppy ok.

Saana rallatteli tänään ihan kylttien kanssa. Onhan tuossa säädettävää vaikka muille jakaa, mutta jos nyt hyväksytyn tuloksen saisi starteista niin se on jo paljon! Saana on innokas tekemään touhuja ja ainakaan nyt ei ole ontunut vasenta etujalkaa mitä viime viikolla hetken puolti.

Toto kävi seurailemassa ja lisäksi sitten uskaltauduin kokeilemaan ensimmäisen noudon noutoliikkeenä. Lähinnä että onko ajatus palautuksesta jo mennyt kaaliin. Apuja annan paljon, mutta niin vain palautti eikä lähtenyt rallattamaan minnekään kapula suussa. Ai et mie oon iloinen 😘