Totosta

Muutamat ovat kyselleet että mitä pojalle kuuluu? Löytyikö uusi koti jo… Ei ole löytynyt ja tuossa se jaloissa pyörii. Mä tykkään siitä kyllä kuin hullu puurosta! Tiedän että en tule toista noin iisiä maliurosta kyllä kovin helpolla saamaan ja jospa poika siitä tavoille oppisi. Nyt on muistuteltu hyvistä tavoista kyllä pienimmästäkin ja fiksu koira on ottanut onkeensa asiasta ja ollut nätisti viime päivät. Varoitus on pojalla päällä.. mutta ihme saa tapahtua että tämä Puuha-Pete enää minnekään lähtisi. On se vaan niin rakas 💝

Eilen käytiin fillaroimassa melkein 10 kilsan lenkki. Totolla ei ole ajettu ennen meille tuloa ja ihmeissäni olin.. niin makeesti se menee pyörän kanssa!

Niin mielettömän siistiä 💪 Totoferrari 😘 #malinois #malinoistoto #dogbiking #koirapyöräily

Henkilön Suvi ✨💖 (@hipsuvi) jakama julkaisu

Illalla yllätin pojan kaapilta, mitä lie oli tonkimassa… omalla tavallaan hirmuisen hauska tapaus verrattuna siskoonsa Aina Kyllikki Takakireeseen 😅