Vikapalassa

Tänään oli sitten vuorossa kalustohuolto Vikapalassa.

Toto oli vuorossa ensimmäisenä. Taisi olla jätkän elämän ensimmäinen huoltokeikka mutta hienosti Toto otti hoidon vastaan vaikka selkeästi teki kipeää. Paikat olivat niin jumissa että ensitöikseen piti antaa laseria että saatiin lihaksia pehmenemään. Olen kyllä erittäin ylpeä pojasta, miten hienosti se antoi käsitellä ja pusutteli loppupalkaksi Virpin 😘

Ilme kertoo että Toto ei ole ollenkaan varma onko tämä nyt hyvä vai huono asia

Niin toivottu reaktio! Toto rentoutui käsittelyssä täysin!

Ja antoi tehdä venytykset loppuun hienosti

Seuraavana oli vuorossa Aina ja eipä tarttenut kauaa miettiä miksi ei neito eilen halunnut purra 😐 Missälie koheltanut itsensä mutta kallonpohjassa oli sellainen lukko, ettei sitä edes saatu tällä käsittelyllä auki. Tarttee itse kevyesti taivutella ja hieroa korvien taustaa, jos saisi paikkaa pehmenemään. Taitaa oikeastaan selittää miksi on haukotellutkin kovin varovaisesti. Myös lanneselästä oli jumissa, mutta aukesi hyvin edellisen käsittelyn vuoksi.

Napsuteltiin varpaat ja hierottiin kalvopinnat auki vähän ylempää

Etujalan käsittelyä

Saanasta olin kotona katsonut että mitä hemmettiä sille on tapahtunut! Onko se käynyt varastamassa ruokaa vai miten on mennyt niin pulleaksi 🙄 No, sehän oli niin tukossa että oli vetänyt itsensä “ihan kasaan”. Pienen käsittelyn jälkeen tuli ainakin metri lisää mittaa ja se omituinen pullotus hävisi kokonaan. Muuten Saana oli hyvässä kunnossa. Toki käsittelyn tarpeessa mutta edellisten kertojen vuoksi ei mitenkään mahdoton.

Haaauuukotuttaa, sanoo Saana

Kyllä venyy

Aina sammui käsittelynsä jälkeen lattialle. Reppanalla hieman rankka hoito takana.